Bugun...



Diyarbakır'daki Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan çocukların Filistin hassasiyeti

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da düzenlenen "Cihad Önderi Hazret-i Muhammed" temalı Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan çocuklar, Hazreti Muhammed'i çok sevdiklerini belirterek Filistin'e destek mesajları verdi.

facebook-paylas
Tarih: 01-05-2024 00:10

Diyarbakır'daki Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan çocukların Filistin hassasiyeti


    

 

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından pazar günü Diyarbakır'da "Cihad Önderi Hazret-i Muhammed" temalı Mevlid-i Nebi etkinliği düzenlendi.

Mitinge yaşlı ve yetişkinlerin yanı sıra çocukların da katılımı dikkat çekti. Tevhid bandajları ve Filistin'in sembolü puşi taşıyan çocuklar, Filistin'e destek mesajları verdi.

Etkinliğe Allah rızası ve Peygamber aşkı için katıldıklarını ifade eden Mustafa Öztürk, “Mitinge Batman’dan ailemle birlikte katıldım. Peygamber Efendimiz Aleyhisselam’ı çok seviyorum. Meydan çok güzel maşallah. Bu tür mitinglerin hep yapılmasını istiyorum.” dedi.


“Filistinli kardeşlerimiz için hep beraber toplandık”

Ahmet Furkan Direk, Filistin’in özgür olduğunu göstermek ve kanıtlamak için Mevlid-i Nebi mitingine katıldıklarını belirterek, “Mevlid-i Nebi etkinliğinin bütün insanlığa hayır ve bereket getirmesini istiyorum. Ailemle beraber Batman’dan katılıyoruz. Bütün dünyaya Filistin’in özgür olduğunu göstermek için buradayız. Buradaki ortam çok güzel. Filistinli kardeşlerimiz için hep beraber toplandık.” şeklinde konuştu.

Gülsüm Soysal, “Mevlid-i Nebi etkinliğine Siirt’ten katılıyorum. Peygamber Efendimiz Aleyhiseelam için geldik. Peygamber Efendimize selam göndermek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Peygamber Efendimiz Aleyhiseelam’ı anmak ve Filistin için mitinge geldiklerini aktaran Yaren Beber, Gazze halkının ve çocuklarının yanında olduklarını belirterek oradaki çocuklara daha fazla yardımın ulaştırılmasını istediklerini söyledi. 
 




Bu haber 515 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI