Bugun...



Kundaklamaya ilişkin Beyoğlu'ndan Açıklama geldi.

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait bir temizlik aracı, Kaynartepe Mahallesi'nde kimliği belirsiz maskeli bir grup tarafından hain bir saldırıya uğradı. Araç sürücüsü ve temizlik personeli, silahla tehdit edilen şahıslar tarafından benzin dökülerek yakıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-05-2023 10:26:59 Tarih: 30-05-2023 10:25

Kundaklamaya ilişkin Beyoğlu'ndan Açıklama geldi.

Yasin GÜLER - Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, olayın bir terör saldırısı olduğunu ifade ederek, daha önce de benzer saldırılara maruz kaldıklarını belirtti. Beyoğlu, bu saldırıyı şiddetle kınayarak, bölgedeki huzur ortamından rahatsız olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferini hazmedemeyen bir zihniyete pabuç bırakmayacaklarını vurguladı.

 

Olay, Kaynartepe Mahallesi'ndeki 251. Sokakta meydana geldi. Temizlik çalışması için bölgeye gelen araç, maskeli iki şahıs tarafından durduruldu. Şahıslar, araç sürücüsünü ve temizlik personelini tehdit ettikten sonra araçtan inmeyi başaran personel yara almadan kurtuldu. Ancak saldırganlar, ellerindeki benzinle aracı ateşe vererek kullanılamaz hale getirdiler. Birkaç el ateş ettikten sonra olay yerinden uzaklaştılar.

 

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, olayın hemen ardından bölgeye gelerek bilgi aldı. Başkan Beyoğlu, daha önce de belediye araçlarının benzer saldırılara maruz kaldığını belirtti ve terör zihniyetinin huzur ortamını bozmak ve korku iklimi yaratmak istediğini ifade etti. Beyoğlu, bu hain saldırının halka yönelik olduğunu vurgulayarak, buna rağmen belediye olarak hizmetlerine devam edeceklerini ve bu zihniyete teslim olmayacaklarını söyledi. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferini hazmedemeyen bir anlayışın gerçek yüzünü bir kez daha gösterdiğini ve bu anlayışın başarılı olamayacağını dile getirdi.




Bu haber 724 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI