Bugun...



Batman Milletvekili Ramanlı kurban eti dağıttı

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’da Yasin Börü ve arkadaşları adına depremzede, yetim, öksüz ve muhtaçlara kurban eti dağıttı.

facebook-paylas
Tarih: 04-07-2023 00:20

Batman Milletvekili Ramanlı kurban eti dağıttı

Umut Kervanı Batman’da hayırseverlerin bağışladığı ve vekalet yoluyla kestirdiği kurban etlerini bayram boyunca dağıttı.

Milletvekili Serkan Ramanlı, Umut Kervan'ının bu hayırlı hizmetine katılım sağlayarak ihtiyaç sahibi ailelere, gönüllülerle birlikte sokak sokak dolaşarak kurban eti ulaştırdı.

Ramanlı, 2014 yılı 6-8 Ekim tarihlerinde, Diyarbakır'da yine bir Kurban Bayramı'ında yetim, öksüz ve muhtaçlar yararına kurban eti dağıtırken katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının fotoğrafları bulunan yelekleri giyerek ihtiyaç sahibi ailelere kurban etini ulaştırdı.

Kurban eti dağıtımında muhtaç ailelerin evlerini dolaşan Ramanlı, evlerin durumlarını yakından inceleyerek ihtiyaç sahipleri ile yakından ilgilendi, sıkıntıları konusunda yardımcı olmaya çalışacaklarını belirtti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Yasin Börü ve arkadaşlarına değinen Ramanlı, "Yolumuz Yasin'in yolu... Umut Kervanı Vakfı aracılığıyla depremzedelere ve ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtımında bulunduk. Tıpkı Yasin gibi elimizden geldiğince, Rabbimiz nasip ettikçe ve halkımız destek verdikçe muhtaçların, mağdurların yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kurban eti dağıtımında Ramanlı'ya HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammed Şerif Durmaz, Umut Kervanı Batman Başkan Vekili Nurettin Teymur ve partililer eşlik etti.




Bu haber 650 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI