Bugun...



Lider Amedspor Ankara'dan kayıpsız geçmek istiyor

Amedspor, deplasmanda oynayacağı Etimesgut Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürürken yarın sabah Uçakla Ankara’ya gidecek.

facebook-paylas
Tarih: 15-03-2024 17:06

Lider   Amedspor Ankara'dan kayıpsız geçmek istiyor


Taşkın Civelek

Geçen hafta Arnavutköyspor'u sahasında 5-1 mağlup eden kırmızı- yeşilli takım, Etimesgutspor'u mağlup ederek,liderliğini  sürdürmek istiyor.
Teknik direktör  Mesut Bakkal, Etimesgutspor  deplasmanının liderliklerini devam ettirmek için önemli olduğunu vurguladı.
Bakkal, "Her rakibe saygı duyuyoruz ama biz de güçlü bir ekibiz. Liderliğe yükseldik. Bu liderliğe tesadüfen gelmedik. Birçok istatistikte lig lideriyiz. İnşallah sezon sonunda bu liderliği kutlarız."
Bakkal ,"Deplasmana gideceğiz ve 3 puanla dönmeyi planlıyoruz. Çünkü sistem takımıyız. Bu süreçte tüm oyuncularımızdan verim almaya çalışıyoruz. Saha içinde oyuncu üzerinden değil oyun üzerinden kurguladığımız bir gücümüz var. Tüm oyuncularımız da bunu ezberledi ve uyguluyor. Bundan sonraki süreçte oyuncularımızı daha verimli kullanmak, sakatlık riski olanları koruyup, her maçı da kazanmak istiyoruz."
Mesut Bakkal , Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını söyledi.Takım olarak bütün oyunculardan faydalanmaya çalıştıklarını ifade eden Bakkal, "Dönem dönem bütün oyuncularımıza görev veriyoruz. Bazı takımlarda oyuncular arasında farklılık çok fazla olabiliyor ama biz birbirine yakın ve destek olan oyunculardan kurulu bir ekibiz. Bu nedenle birçok mevkide herkes takıma katkı sağlıyor." diye konuştu.
Bakkal , Deplasmanda oynayacağımız  Eti mesgutspor  maçında  en iyi sonuçla dönmek olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
"Kendi statlarında etkili oyunlar oynayabilen, ev sahibi deplasman farkının çok belirgin olduğu takımlardan bir tanesi. Ligimizde oyun gücü olarak biz de aslında benzer durumdayız. Biz de çok iyi bir galibiyet sonrası bizim adımıza oluşabilecek mental boşluğu önlemeye çalışıyoruz. Çok zor bir maç olacağını gerçekten düşünüyorum. İş olsun, olaya ciddiyet katmak için söylemiyorum. Gerçekten öngörüm bu yönde. Çok zor bir karşılaşma olacak. Enerjimizi ve camianın pozitif bakışını sürdürme, puan veya puanlar kazanma adına bizim için çok önemli bir maç olacak. Takımımdan beklentim, bir önceki maçı tamamen unutmak.  ve sahada en hazır, en konsantre ve en mücadeleci halimizle hazır olmaktır."dedi
Her puan değerli
Teknik Direktör   Mesut Bakkal zorlu maç öncesi yaptığı açıklamada, "Güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Rakibimiz sıralamaya göre favori gözükse de maç sahada oynanıyor ve kazanılıyor. Her maça aynı ciddiyet aynı konsantrasyonla çıkıp alacağımız her puanın değerini bilerek, bunu yaparken de oyunumuzu geliştirerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.




Bu haber 456 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI