Bugun...



Lübnan'daki Kassam Tugayları Kiryat Şimona'yı füzelerle vurdu

Kassam Tugayları'nın, Lübnan'ın güneyinden fırlattığı füzelerin "Kiryat Şimona"ya düşmesi sonucu büyük yıkımlar oluştu.

facebook-paylas
Tarih: 03-11-2023 01:11

Lübnan'daki Kassam Tugayları Kiryat Şimona'yı füzelerle vurdu

 

Lübnan'daki Kassam Tugayları, işgalcilerin Gazze'de Filistinlilere yönelik katliamlarına tepki olarak Perşembe akşamı, işgal altındaki Filistin'in kuzeyindeki "Kiryat Şimona" yerleşim yeri ve çevresini 12 füzeyle hedef aldığını duyurdu.

İşgal medyası ise Kiryat Şimona'ya atılan füzelerin dördünün açık alan, birinin ana cadde olmak üzere 5 füzenin düştüğünü bildirdi.

Sosyal medyada yayımlanan görüntülerde Lübnan'ın güneyinden gelen bir füzenin düşmesi sonucu Kiryat Şimona'nın merkez caddesinde meydana gelen yıkım ve yangın sahnelerini gösterdi.

Öte yandan düşen füze sonucu iki siyonist yerleşimcinin yaralandığı bildirildi.

Bu arada işgal medyası, Kiryat Şimona ve Celile yerleşim yerlerindeki işgalcilerden "Lübnan topraklarından bir insansız hava aracının girdiği şüphesi üzerine" güvenli bölgelere gitmelerinin istendiğini bildirdi.

Siyonist muhabir: Bunlar Hizbullah'tan bir mesajdır

Bu bağlamda Kanal 13'ün kuzeydeki muhabiri Şilomi Aldar, "Kiryat Şimona sakinleri İkinci Lübnan Savaşı'ndan bu yana bu tür yaralanmalar (roket düşmesi) yaşamadılar, özellikle de burada her zaman Top sesleri duyuyorum." dedi.

İşgal ordusunu sürekli ateş açıldığını aktaran Aldar, "Kulak delici bir ses var. Sürekli bir savaş atmosferi var. Burada her şey titriyor." diye ekledi.

Aldar, "Söylenmesi gereken önemli bir şey var ki, bu akşam kuzey sınırında yaşanan gerginlik boşuna değil. Bunlar, Lübnan'daki Hizbullah'tan bir mesajdır. Hizbullah israile, Gazze'de çatışmalar genişlerse burada olduklarının ve bir şeyler yapacaklarının mesajını veriyor." ifadelerini kullandı.
 




Bu haber 492 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Dünya Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI