Bugun...



Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Er, göreve başladı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sami Er, şehrin anahtarını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay’dan teslim aldı.

facebook-paylas
Tarih: 04-04-2024 00:10

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Er, göreve başladı

 

 

Devir teslim için Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sami Er, emanete ihanet edilmesine asla müsaade etmeyeceğini söyledi.

"Yapacak çok işimiz var"

Büyükşehir Belediyesi önünde vatandaşlara seslenen Er, "Allah’a hamd olsun çok güzel bir seçim dönemi geçirdik. Hemşehrilerimden bize oy versin vermesin, biz tüm Malatya’nın belediye başkanı olacağız. Şunu Malatya halkı hiçbir zaman unutmasın, oylarıyla emanet ettikleri şehrimize sahip çıkacağız. Emanete ihanet edilmesine asla müsaade etmeyeceğim. Malatya’ya şu sözü verdik, ‘çok çalışacağız, işimiz gücümüz Malatya, bana ve ekibime durmak yok yorulmak yasak’ dedik. İnşallah gerek şahsım gerekse de belediyedeki mesai arkadaşlarım, inşallah verdiğimiz sözleri hakkıyla yerine getireceğiz." dedi.

"Bizim seremoni ile devir teslim ile kaybedecek vaktimiz yoktur"

Er, "Değerli kardeşlerim bizim seremoni ile devir teslim ile kaybedecek vaktimiz yoktur. İnşallah yarın (4 Nisan Perşembe Günü) saat 15.00’de belediye içindeki giriş katında tebrikleri kabul edeceğiz. Müsait olan Malatyalı hemşehrilerimi saat 15.00’den itibaren bekliyoruz. Çünkü bizim yapacak çok işimiz var. O nedenle günlerce, haftalarca ve aylarca bunu sürdüremeyiz." diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen törenin ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına geçen Başkan Sami Er, başkanlık mührünü ve şehrin anahtarını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay’dan teslim aldı. 

Törene AK Parti Malatya Milletvekili Abdurahman Babacan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AK Parti İl Başkanı Namık Gören, belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
 




Bu haber 467 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI