Bugun...



Amedspor’da Moralsiz Çalışma

Geride kalan haftada sahasında Iğdırspor’a kaybederek şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Amedspor deplasmanda oynayacağı Somaspor maçının hazırlıklarına moralsiz başladı.

facebook-paylas
Tarih: 23-04-2024 17:01

Amedspor’da Moralsiz Çalışma



Taşkın Civelek
Ligde oynadığı son karşılaşmada sahasında Iğdırspor’a kaybeden  Amedspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı  Somaspormaçının hazırlıklarına bugün başladı.  Amedspor’da futbolcuların oldukça moralsiz oldukları gözlendi. Yeşil kırmızılı  ekip, teknik direktör Mesut Bakkal  yönetiminde Şehmuz  Özer Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda gruplar halinde çalıştı.
Iğdırspor maçında uzun süre forma giyen oyuncular, atletik performans antrenörleri nezaretinde yenilenme çalışması yaptı.
Maçta az süre alan ve forma şansı bulamayan futbolcular ise antrenmana ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra saha içerisine kurulu parkurlarda isabetli pas organizasyonunda bulunan Yeşil - Kırmızılılar, MAS (Maksimum aerobik hız) koşusuna geçti.daha sonra dar alanda oynanan çift kale maçla son buldu.
GALİBİYET İÇİN GİDECEĞİZ
Amedspor hafta boyunca yapacağı çalışmalarla bu karşılaşmanın hazırlıklarına devam edecek. Yeşil  kırmızılılar  deplasmanda oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak bu haftaki mağlubiyeti telafi etmek istiyor. Amedspor  yapacağı çalışmayla bu maçın hazırlıklarına devam edecek.
Amedspor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Somaspor maçın hazırlıklarına başladıklarını belirten  Mesut Bakkal  sSomaspor maçını kazanmak için her şeyi yapmaları gerektiğini ifade eden Bakkal, Önümüzde çok önemli bir   Somaspor  maçı var. Bu maçı oyuncularıma da söyledim. ya kazanacağız ya kazanacağız. Kazanmak için her şeyi yapmamız gerekiyor. Takımımın kazanacağını düşünüyorum. Amedspor'un  Somaspor karşısında  Asla  teslim olmaya hiçbir niyetimiz  yoktur dedi.
BİZ  SAHAYA 11’LE ÇIKIYORUZ
Tecrübeli hoca Mesut Bakkal   Pazar  günü  deplasmanda karşılaşacağımız  Somaspor maçını kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi. İyi bir takıma karşı oynayacaklarını dile getiren  Bakkal, “Kolay gibi gördüğünüz bir maçta çok zorlanırsınız, onu da Iğdırspor maçında gördük. Buna rağmen sahadan farklı sonuçlarla ayrılabilirsiniz.  Biz  sahaya 11‘le çıkıyoruz. Farklı bir kadroyla  çıkmıyoruz. Bizim  amacımız deplasmanda oynayacağımız  Somaspor önünde kazanmak. Onun için her iki takım adına zor ama çekişmeli bir karşılaşma bizi bekliyor’’ dedi.




Bu haber 661 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI