Bugun...



Ankara'da çarpıştıkları aracın sürücüsünü silahla tehdit eden 2 kişi tutuklandı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde çarpıştıkları aracın sürücüsünü silahla tehdit eden ve araca zarar veren 2 kişi tutuklandı.

facebook-paylas
Tarih: 21-08-2023 09:12

Ankara'da çarpıştıkları aracın sürücüsünü silahla tehdit eden 2 kişi tutuklandı

Edinilen bilgilere göre Keçiören'de aracıyla seyir halindeki M.E, önünde duran hafif ticari araca çarptı.

Bunun üzerine hafif ticari araçtaki O.C.A, M.E'den zararının karşılanması için para istedi.  M.E, bunun üzerine para vermeyi kabul etmeyip polisi çağırmak istediğini belirtti.

O.C.A da bunun üzerine M.E'nin aracına zarar verirken B.İ isimli şahıs da yanındaki silahla M.E'yi tehdit etti. O.C.A ve B.İ, daha sonra aracın farını ve sağ arka camını kırarak olay yerinden kaçtı.

Ankara Emniyeti ise olayın ardından açıklama yaptı. Açıklamada, M.E'nin, çevredekilerin cep telefonuyla çektiği görüntülerle Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurduğu ifade edildi.

Açıklamada, görüntülerin incelenmesinin ardından şüphelilerin hakkında 7 yıl 3 ay 15 gün kesinleşmiş cezası bulunan O.C.A. ile B.İ. ve A.İ.İ oldukları ve çalışmalar sonucu yakalandıkları belirtildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin adliyeye çıkarıldığın, hakimliğe sevk edilen şüphelilerden O.C.A. ve B.İ'nin tutuklandığı, A.İ.İ'nin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı kaydedildi.

 




Bu haber 489 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI