Bugun...



DEM Partisi: LGBTİ+ Gruplarına Destek Verirken Müslümanları İhmal Ediyor

Mevlid Programı Talebine Verilen Belirsiz Yanıtlar Tartışmalara Yol Açıyor

facebook-paylas
Güncelleme: 28-04-2024 00:19:10 Tarih: 28-04-2024 00:15

DEM Partisi: LGBTİ+ Gruplarına Destek Verirken Müslümanları İhmal Ediyor

 

 


Haber Merkezi - DEM Partisi, farklı toplumsal kesimlere yönelik politikalarını sürdürürken, LGBTİ+ bireyler başta olmak üzere çeşitli yapılanmalara destek verirken, Müslüman topluluğa yönelik destek eksikliğiyle karşı karşıya. Son olarak, Peygamber Sevdalıları Platformu'nun organize ettiği Mevlid Programı için belediyeden talep edilen olanaklar konusunda DEM Partisi yetkilileri belirsiz cevaplar veriyor. Bu durum, Müslüman toplumda büyük tepkilere neden oluyor.

Belediye yetkililerinin, Mevlid Programı için talep edilen araç gereçler konusunda net bir yanıt vermemesi ve talebi karşılamak yerine içi açık cevaplarla durumu geçiştirmesi, Müslüman toplumda hayal kırıklığı yaratıyor. Vatandaşlar, bu tutumu "herkes için var" iddiasıyla öne çıkan DEM Partisi'ne yönelik eleştirilerde bulunuyor.

Müslüman toplumun, belediye tarafından hoşgörüyle karşılanmadığı ve desteklenmediği hissine kapıldığı belirtiliyor. Bu durum, DEM Partisi'nin çeşitlilik ve hoşgörüye verdiği önemi sorgulamaya açıyor ve toplumda ciddi tartışmalara neden oluyor.




Bu haber 119 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI