Bugun...



Mersin İdmanyurduspor deplasman’da Kazanmak İstiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Mersin İdmanyurdu Carşamba günü deplasmanda oynayacağı Serik belediyespor hazırlıklarına ara vermeden Başladı.

facebook-paylas
Tarih: 28-01-2024 16:38

Mersin İdmanyurduspor deplasman’da Kazanmak İstiyor

 

Taşkın Civelek

 

Kendi Tesislerinde çalışmalarını  Teknik Direktör   Özcan Kızıltan'ın gözetiminde gerçekleşen antremanda  5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışması ile devam etti. Taktiksel çalışmaların yapıldığı antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

İdmanı Yöneticilerde İzledi

Kırmızı – Lacivertlilerin idmanını yöneticilerinde takip ettiği idmanın ardından Merisn İdmanyurdusporun Futbol Şube  Sorumlusu Mustafa Dengiz , kısa bir açıklamada bulundu. Dengiz  sahamızda oynadığımız Adıyaman FKsporu yenerek haftayı galibiyetle  kapattık. Artık bu maç geride kaldı Carşamba güzü deplasmanda oynayacağımız  Serik Belediyespor karşılaşması her iki takım açısından zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Serik Belediyespor  maçında Kesinlikle puan kaybetmek istemiyoruz.Teknik heyetimize ve Futbolcularımıza  güveniyoruz. Dedi.

Deplasman maçlarında puan almayı hedeflediklerini belirten Dengiz , konuşmalarını şöyle tamamladı:

'Lig  bizim için yeni  başladı tüm iç ve dış saha maçlarına kazanmak için çıkacağız. İnşallah bu hedefe de ulaşacağız. Ve bu Takımı El birliğiyle  hak ettiği yere taşıyacağız.' Dedi.

 




Bu haber 256 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI