Bugun...



Mert Çapar : ' Eti Mesgutspor maçında iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz'

Amedspor'un sol bek oyuncusu Mert Çapar , TFF 2 Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacakları Eti Masgutspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 15-03-2024 17:08

Mert  Çapar : ' Eti Mesgutspor maçında iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz'


Taşkın Civelek

Mert Çapar , iç ve dış sahadaki başarılı performanslarını   Eti Mesgutspor  karşısında da sürdürmek istediklerini belirtti.
Mert Çapar , 'Çok zor bir maçı geride bıraktık. Belki güzel bir gol attım. Çok zor bir karşılaşma oldu. İyi  bir galibiyet aldık. Önemli olan oynadığınız iyi periyotları 90 dakikaya yayabilmek. Ancak o zaman güzel bir sonuç alabiliyorsunuz. Bunu yapabilecek kapasitemiz var. İçerideki gücümüzü tekrardan gösterip, içerideki ve dışarda iyi gidişatımızı sürdürmek için Etimesgutspor karşısında  en iyi sonuç alarak Şampiyon olmak için çaba  sarf edeceğiz' dedi.
Çapar : Buradaki hedefim şampiyonluk yaşamak
Takıma devre arasında Şanlıurfaspor'dan transfer edilen   Mert Çapar, Amedspor formasıyla TFF 1 Lig'de yer almak istediğini belirtti.
"Diyarbakır'da beni çok güzel misafir ettiler ve karşıladılar. Mesut Bakkal'dan çok memnunum. Hocamızın bir felsefesi ve sistemi var. Çok güzel taktik idmanlarımız oluyor. 16 maçtır kaybetmeyen bir takımız. Aynı zamanda iyi performans da gösteriyoruz. Buradaki hedefim şampiyonluk yaşamak. Bu yarışta takıma katkı sağlamak istiyorum. TFF 1 Lig'de forma giymek istiyorum. Performansımı artırmak için çok çalışıyorum. Çok arzulu bir taraftara sahibiz. Bu beni çok şaşırttı. Uzun zamandır böyle taraftar topluluğu görmemiştim." dedi




Bu haber 439 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI