Bugun...



OKUL FUTBOLUNDA BÖLGE ŞAMPİYONU DİYARBAKIR'DAN

Diyarbakırlı şehit polis memurunun ismini taşıyan Kayapınar Şehit Şehmus Karakut Ortaokulu futbolda bölge şampiyonu olarak Türkiye finallerine katılma hakkı kazandı.

facebook-paylas
Tarih: 28-03-2024 16:28

OKUL FUTBOLUNDA BÖLGE ŞAMPİYONU DİYARBAKIR'DAN

 

 

Okulun beden eğitimi öğretmeni ve takımın teknik sorumlusu Bekir Ekin,"Şehrimiz adına oldukça anlamlı olan bu başarımızı Diyarbakır'ımıza armağan ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kayıpsız Şekilde Şampiyon Oldu

Futbolda Güneydoğu Anadolu bölge şampiyonu Diyarbakır'dan çıktı.

İl birincisi olarak Batman'daki bölge şampiyonasına katılan Kayapınar Şehit Şehmus Karakut Ortaokulu, burada da şampiyonluğa uzandı.

Mardin Cumhuriyet Ortaokulu'nu 5-2 ve Siirt Fevzi Çakmak Ortaokulu'nu 4-0 gibi farklı skorlarla geçen Şehit Şehmus Karakut Ortaokulu futbol takımı kayıpsız bir şekilde şampiyon oldu.

Türkiye finallerine katılma hakkı kazanan Şehit Şehmus Karakut Ortaokulu'nun başarısı büyük yankı uyandırdı.

"Büyük Başarı Kazandık"

Okulun beden eğitimi öğretmeni ve takımın çalıştırıcısı Bekir Ekin, Diyarbakır adına büyük bir başarıya imza atmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Ekin,"Oyuncularımla gurur duyuyorum. Büyük bir başarıya imza attılar. Bize destek olan okul müdürümüz Murat Alpboğa, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyor, bu başarıyı Diyarbakır ve Kayapınar halkına armağan ediyoruz. Türkiye finalleri çok önemli. Diyarbakır'ı ve bölgeyi temsil edeceğiz. Herkesin desteğini bekliyoruz" diye konuştu.




Bu haber 391 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI