Bugun...



Galatasaray’da başladı, Amedspor'a transfer oldu!

Amedspor’un başarılı futbolcusu Berk İsmail Ünsal kimdir? Berk İsmail Ünsal kaç yaşındadır? Berk İsmail Ünsal’ın Amedspor performansı nasıl?

facebook-paylas
Tarih: 29-11-2023 16:35

Galatasaray’da başladı, Amedspor'a transfer oldu!

Taşkın Civelek

Futbol  Hayatına  Galatasaray’da Başladı.

Amedspor’da  forma giyen başarılı golcü Berk İsmail Ünsal, futbol kariyerine Galatasaray’ın altyapısında başladı. Daha sonra Galatasaray A takımda devam eden futbolcu Berk İsmail Ünsal Galatasaray’ın A2 takımında oynarken  birçok gole imza atan Ünsal  A takımda aynı performansı gösteremedi. Galatasaray’ın A takımında beklenen performansını ortaya koyamayan futbolcu daha sonrası sarı kırmızılı ekip tarafından Antalyaspor’a kiralandı. Gelecek vadeden futbolcudan vazgeçmeyen Galatasaray daha sonra futbolcuyu Giresunspor’a kiraladı. Giresun’da çıktığı 16 karşılaşmada 4 gol kaydeden futbolcu tekrar , Galatasaray’a döndü.

Galatasaray'da Dikiş Tutturamadı

İkinci kez yuvasına dönen futbolcu, sarı kırmızılı ekipte  yalnızca bir karşılaşmaya çıkarken bir de gol attı. 2017-18 sezonunda Gümüşhanespor yolunu tutan oyuncu 33 karşılaşmada 6 kez rakip fileleri havalandırdı. Sonrasında üç sezon formasını giyeceği Sakaryaspor’a transfer oldu.

Berk İsmail Ünsal'ın Sakaryaspor Performansı

Sakaryaspor’da performans göstermeye başlayan genç oyuncu Berk İsmail Ünsal, üç sezon boyunca bu kulübün başarılı olması için formasını terletti. Oyuncu, 98 karşılaşmaya çıkarken 41 gol atmayı da başardı. Son sezonun ardından Bodrumspor’a transferi gerçekleşen oyuncu, 36 karşılaşmada 14 gol kaydederken Esenler Erokspor’a transfer oldu. 36 karşılaşmada 14 gol atan oyuncu son olarak ise Tüm Kulüblerin Berk İsmail Ünsalı Transfer  etmek için kapısını çaldılar. Ama  Berk İsmail Ünsal Başka Kulübe Transfer olmak istememizinden dolayı Amedspor Kulüb yöneticileri bu Futbolcuyu Transfer etmek için kendisiyle yapılan görüşmede her konuda  anlaşarak .  Diyarbakır’ın gözdesi Amedspor’a transfer oldu.

Berk İsmail Ünsal’ın Amedspor daki performansı nasıl?

Başarılı forvet oyuncusu  Berk İsmail Ünsal Amedspor’dan bu zamana kadar 14 karşılaşmaya çıktı. 5 kez rakip ağları havalandıran oyuncu, çıktığı karşılaşmalar boyunca kırmızı kart görmez iken iki kez de sarı kart gördü.

 

 




Bu haber 879 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI