Bugun...



Onur karakabak: Kimse karamsarlığa kapılmasın

Iğdır yenilgisi ile büyük şok yaşayan Amedspor’un kaptanı Onur Karakabak önemli mesajlar verdi. Karakabak, “Kimse karamsarlığa kapılmasın. Iğdır maçını telafi edeceğiz” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 24-04-2024 00:01

Onur karakabak: Kimse karamsarlığa kapılmasın


Taşkın Civelek 

TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk hesapları yapan Diyarbakır temsilcisi Amedspor, beklenmedik Iğdır yenilgisinin ardından çalışmalara başladı. Çalışmalar sırasında Teknik Direktör Mesut Bakkal öğrencilerine Iğdır maçını unutup, Somaspor maçına konsantre olmalarını istedi.
Iğdır maçını değerlendiren Amedspor’un ’un kaptanı Onur Karakabak önemli mesajlar verdi. “Iğdır maçını geride bıraktık. Dersler çıkarıp önümüze bakacağız” diyen kaptan Karakabak şunları söyledi, “Iğdır maçında 3 puan için sahaya çıkmıştık. Ancak ilk yarı istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Talihsiz iki gol gelince bir düşüş yaşandı. İkinci yarıya daha istekli başladık ama istediğimiz net pozisyonları yakalayamadık. Bizleri yalnız bırakmayan o kıymetli taraftarımıza şampiyonluğu armağan etmek isterdik. Bunun için hepimiz çok üzgünüz.
Ama taraftarımız merak etmesin, bunun telafisini yapacağız. İnşallah Soma deplasmanından 3 puan ile dönerek taraftarımıza şampiyonluğu armağan edeceğiz. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Çok büyük avantajımız var. Bütün arkadaşlarım her şeyin farkında. Soma maçında hepimiz üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız.”




Bu haber 522 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI