Bugun...



Bakan Bolat: 18,8 milyar liralık kaçak eşya ve uyuşturucuya el konuldu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yılın ilk 10 ayında kaçak ticaretle mücadele kapsamında 18,8 milyar liralık eşya ile uyuşturucu maddeye el konulduğunu belirtti.

facebook-paylas
Tarih: 23-10-2023 10:17

Bakan Bolat: 18,8 milyar liralık kaçak eşya ve uyuşturucuya el konuldu

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Bolat, yılın ilk 10 ayında yasa dışı ticaretle mücadele çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Bakan Bolat, gümrük muhafaza ekiplerinin sayısız tür ve çeşitte kaçak eşya ile uyuşturucu madde ele geçirdiğini ifade ederek şu ifadeleri kullandı:

"3,6 milyar TL değerinde 8,8 ton uyuşturucu, 15,2 milyar TL değerinde birçok farklı çeşit ve türde kaçak ticari eşyalar, ekiplerimizin dikkati ve çalışmaları neticesinde ele geçirildi. Böylelikle, 2023 yılının ilk 10 ayı boyunca yürütülen faaliyetler sonucu, toplam 18,8 milyar liralık kaçak eşya ve uyuşturucu maddeye el konuldu. Sınırın sıfır noktasından, vatan topraklarımızın her karışında 7/24 özverili ve fedakarca çalışan tüm mesai arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bugün olduğu gibi bundan sonra da illegal ticaretle etkin ve kararlı mücadelemizi sürdürecek, tüm insanlığın ortak düşmanı olarak gördüğümüz uyuşturucuya geçit vermeyeceğiz"




Bu haber 364 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Ekonomi Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI