Bugun...



Şehit Birkan Gündüz Ortaokulu Öğrencilerinden gurur veren başarı

Elazığ ilinde düzenlenen Floor Curling müsabakalarında başarılı bir performans sergileyen Şehit Birkan Gündüz Ortaokulu öğrencileri, küçük erkek grup kategorisinde 16 okul arasında ikinci oldu. Bu başarıyla adeta göz dolduran öğrenciler, Diyarbakır'ı en iyi şekilde temsil ettikleri için mutlu olduklarını belirtti. Ayrıca elde edilen bu başarı ile Şehit Birkan Gündüz Ortaokulu öğrencileri Okul sporları Türkiye şampiyonasına da vize bileti almış oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 05-04-2024 17:52:27 Tarih: 05-04-2024 16:38

Şehit Birkan Gündüz Ortaokulu Öğrencilerinden gurur veren başarı

 


Öğrenciler, bölge müsabakasında sergiledikleri performansla büyük bir gurur yaşarken, elde ettikleri ikincilikle başarılarını taçlandırdılar. Floor Curling branşında ortaya koydukları başarılı performans, öğrencilerin azim ve çalışma disiplinini bir kez daha gözler önüne serdi.
Bu gurur verici başarıda emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan öğrenciler, desteklerini esirgemeyen Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bağlar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Şehit Birkan Gündüz Ortaokulu Müdürlüğü'ne minnettarlıklarını dile getirdi.
Bu başarıyla gelecek müsabakalara daha da motive olan öğrenciler, Diyarbakır'ı ulusal ve uluslararası arenalarda en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirtti.




Bu haber 427 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI