Bugun...



ŞEHMUZ ÖZER TESİSLERİ YENİLENİYOR

Yeni futbol sezonunda Trendyol 1 Lig'de mücadele edecek olan Amedspor'un, mevcut kulüp binası ve Şehmus Özer Tesisleri bakıma alındı.

facebook-paylas
Tarih: 25-06-2024 12:59

ŞEHMUZ ÖZER TESİSLERİ YENİLENİYOR


Taşkın Civelek

Talaytepe mevkiinde bulunan Şehmus Özer tesislerinin ilk etap dış cephe çalışmaları için iskele kurulumu yapıldı. Tesisin iç tarafında da çalışmaları tüm  hızıyla devam ediyor. Sporcuların kalacak odaları yeniden dizayn edilirken, bazı küçük odalar birleştirilerek, futbolcuların kullanım alanlarıni genişletme çalışmaları yapılacak. 75 odası olan tesislerde, kullanım alanı genişletilerek, oda sayısı 50'ye düşürülecek. Giriş katında bulunan sporcu toplantı salonu, yemekhane olarak kullanılacağı ve en önemli adım ise tesis dışında bulunan boş alanı da çok amaçlı fitness olarak planlanıyor. Tesislerde çok kapsamlı ve amacına uygun fitness aletleriyle donatılacak.
Tesiste mevcut bulunan iki futbol antrenman sahaları ise, çim sahanında  bakım  ve  onarımı yapılacak, yan sentetik çim sökülerek yerine normal  saha  çim sahaya çevrilecek. Yapılması planlanan bu iki saha için çalışmaların hızlandırıldığı, profesyonel peyzaj mimarlarının çalışmalarına  başladığı bildirildi.




Bu haber 660 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI