Bugun...



TOKİ sakinleri: Yetkililer duyarsız davrandı, sorunumuzu kendimiz çözeceğiz

Bitlis merkez TOKİ 4. Etapta bulunan 924 dairenin sahipleri ve kiracılar, fahiş aidat artışına yetkililerin duyarsız kaldığını belirterek, sorunlarını kendileri çözmeye karar verdiklerini belirttiler.

facebook-paylas
Tarih: 05-12-2023 00:25

TOKİ sakinleri: Yetkililer duyarsız davrandı, sorunumuzu kendimiz çözeceğiz

Bitlis merkez TOKİ 4. Etapta aidat ücretlerine yüzde 135 zam yapılmasına tepki gösteren site sakinleri ve yöneticiler arasında sorun oluştu.

Site sakinleri, site yönetiminin gitmesini isterken, site yönetimi ise geriye dönük hak iddiasında bulundu.

Tapularını aldıkları günden bu yana yaklaşık 9 yıldır farklı sorunlarla karşılaştıklarını dile getiren site sakinleri, kendi sorunlarını çözmek için bir araya geldiler. 4. Etap Kültür Salonu'nda bir araya gelen site sakinleri, yetkililerin sorunlarına duyarsız kalmasına da tepki gösterdiler.

Site sakinleri adına konuşan Nasır Karadağ, artık site yönetimini istemediklerini, bunun için de girişimlerde bulunduklarını belirtti.

280 TL ödedikleri aidatın yüzde 135 zamla 680 TL'ye çıkarıldığını dile getiren Karadağ, "Arkadaşlar biliyorsunuz ki 9 yıldır bu sömürü düzeni, rant sağlayıcı ve kan emici vampirler tarafından yönetilmektedir. Daha önce belli miktarda aidatımıza zam yapılırken, ekim ayından itibaren yüzde 135 oranında zam yapıldı. Yaklaşık 280 TL olan aidatımız birden 680 TL yapıldı. Hepimiz biliyoruz ki bu zamlı aidatı kimse ödeyemez. Bundan dolayı yaklaşık 2 ay önce arkadaşlarımız elini taşın altına sokarak bir yola çıktı. Aylardır site yönetimini göndermek için gece gündüz demeden, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak site sakinlerini bilgilendirdik. Yapılan bu mücadeleden sonra site sakinleri mücadele eden arkadaşlarımıza güvendi, inandı ve teveccüh gösterdi." ifadesini kullandı.

Artık aidatların site yönetiminin hesabına yatırılmayacağını, yeni bir oluşuma gidileceğini belirten Karadağ, bunu hep birlikte başaracaklarını ifade etti.




Bu haber 570 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI