Bugun...



DOĞU PEDIATRI DERNEĞİ TARAFINDAN KAHRAMANMARAŞTA FARKINDALIK EĞİTİMİ

Doğu Pediatri Derneği 6 Şubat depreminden en fazla etkilenen illerimizden biri olan kahramanmaraşta D vitamini farkındalık eğitimi düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 26-10-2023 00:03

DOĞU PEDIATRI DERNEĞİ TARAFINDAN KAHRAMANMARAŞTA FARKINDALIK EĞİTİMİ

Umut Konteyner kentte bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine Dernek tarafından festival havasında bir gün yaşatıldı. Müzik eşliğinde çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi, palyaço gösterileri ve çeşitli yarışmalar yapıldı.

Dernek genel sekreteri Doç Dr Muhammet Asena   farkındalık günü ile ilgili “ Sağlıklı kemikler oluşturmak ve kemik sağlığını korumak için D vitaminin varlığı çok mühimdir. D vitamininin temel kaynağı güneştir. Güneşe maruz kalma, çoğu kişi için D vitamini almanın kolay ve güvenilir bir yoludur. Yetersiz Güneş ışığı alan çocuklarımıza D vitamini takviyesi verilmesi gereklidir. Bugün Kahramanmaraşta 2 Kasım D vitamini gününü de fırsat bilerek Çocuklarımız ile bir arada olalım istedik. Depremin ilk dakikalarından bu yana Doğu Pediatri Derneği olarak deprem bölgesindeydik. Çocuklarımızın Sağlığı için çalışmaya devam edeceğiz. “ dedi.




Bu haber 935 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI