Bugun...



Türkiye Üniversite Sporları Federasyonundan Dicle Üniversitesi'ne Ziyaret

TÜSF Heyeti, Dicle Üniversitesinin Ev Sahipliğinde Düzenlenecek Olan Ünilig Türkiye Finalleri İçin Bilgi Alışverişinde Bulundu

facebook-paylas
Tarih: 26-01-2024 12:39

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonundan Dicle Üniversitesi'ne Ziyaret

 

 

Yasin GÜLER - Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay önderliğindeki heyet, Dicle Üniversitesini ziyaret ederek büyük bir etkinlik için iş birliği görüşmelerinde bulundu. Ziyaret, 10-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Üniversite ev sahipliğinde düzenlenecek voleybol, hentbol, basketbol, kadın futbol, hado ve halkoyunları Ünilig Türkiye finalleri için gerçekleştirildi.

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, TÜSF heyetini ağırlayarak, finallerle ilgili detaylı bilgi alışverişinde bulundu. Rektör Karakoç, TÜSF'nin düzenleyeceği etkinliklerin Üniversitemizin spor alanındaki başarılarına katkı sağlayacağını ifade etti. Ayrıca, TUSF tarafından planlanan her türlü organizasyonda Üniversitenin destek olacağını belirtti.

Ziyarette, Beden Eğitimi Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Nasip Özaltaş ve SKS Daire Başkanı Hacı Cebe de hazır bulunarak, Dicle Üniversitesinin spor ve organizasyon konusundaki güçlü iradesini vurguladı. Heyet, ziyaretleri sırasında Rektör Prof. Dr. Karakoç'a teşekkürlerini ileterek, finallerin başarılı geçmesi için ortak bir çaba sergileme kararı aldılar.




Bu haber 585 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI