Bugun...



Aksa Tufanı'na Destek Mitingine katılan yaşlılar: Müslümanlar vahdeti bir an önce oluşturmalıdır

İzzeddin Kassam Tugaylarının başlattığı Aksa Tufanı'na destek vermek için HÜDA PAR tarafından düzenlenen "Aksa Tufanı'na Destek" mitingine katılan ihtiyarlar, Filistin'in özgürlüğünün Müslümanların vahdetine bağlı olduğunu kaydetti.

facebook-paylas
Tarih: 17-10-2023 12:10

Aksa Tufanı'na Destek Mitingine katılan yaşlılar: Müslümanlar vahdeti bir an önce oluşturmalıdır

Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenen ve on binlerce insanın katıldığı "Aksa Tufanı'na Destek" mitinginde sık sık "Kahrolsun israil" sloganları atılırken Filistin için destek çağışında bulunuldu.

"O lanetli kavim hiçbir zaman barıştan anlamaz"

Ömer Bozkır

Mitinge katılan Pir-i fanilerden Ömer Bozkır, "Elhamdülillah Müslümanlar duyarlılık gösterip bir araya geldiler. Müslümanların birlik olmayışından cesaret alan küfür alemine Müslümanların artık dur demesi lazımdır. kendi aralarında ittihadı oluşturmaları lazımdır.

Bugün Müslümanlara musallat olan yeryüzünün lanetli bu kavmi kafasını ezmek gerekir. O lanetli kavim hiçbir zaman barıştan anlamaz. Yüce Allah küffarın yıkılışından bahsediyor Kur'an-ı Kerim'de. "Aksa Tufanı" ile birlikte bütün küfür alemi gördü ki sayıları son derece az olan Müslümanlar kendilerinden silah ve sayıca çok olan Yahudilere öyle bir darbe vurdu ki onların askerlerini, generallerini aldı getirdi. Müslümanlar bilsinler ki küfür alemi ne kadar silah ve gücü sahip olurlarsa olsunlar Allah-u Teala'nın karşısında hiçtirler. Müslümanlar kendi kuvvetinin bilincinde olsalar varya onlar cesaret edip Müslümanlara saldıramazlar. Yeter ki Müslümanlar aralarındaki ihtilafı bırakıp onların karşısında saf bağlayıp gerekli cevabı versinler." dedi.

"Kafirlere dersini bildirmek gerekiyor"

Hatip Parlamaz

Müslümanları dağınıklığının kabul edilemeyeceğini dile getiren Pir-i fanilerden Hatip Parlamaz, "Bu kafirler Müslümanlara her zaman saldırıyor. Onların üzerine bir şeyler yağdırmak gerekiyor. Bu iş böyle olmaz. Bu yapılan hareketler kabul edilmez. Müslümanların bu şekilde durması da doğru değildir. Kafirlerin bu kuvveti Müslümanların dağınıklığından geliyor. Müslümanalar! Birlik olma vakti gelmiştir." ifadelerini kullandı.

"Ben Filistin'e destek olmak için geldim"

Ali Ayık

Filistin meselesinin tüm Müslümanların meselesi olduğunu dile getiren Pir-i fanilerden Ali Ayık, "Filistin ve Kudüs için kanlarını döken mücahitlere destek olmak için bugün buraya geldim. Bilsinler ki onlar orada tek değildirler. Biz hepimiz onlarla beraberiz. Eğer izin verilirse hep beraber Filistin'e gidip ölmeye hazırız. Rabbim onlara yardımını göndersin. "Aksa Tufanı" hareketini de Müslümanları vahdetine vesile kılsın." şeklinde konuştu.




Bu haber 294 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI