Bugun...



Valimiz Ali İhsan Su'nun 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Mesajı

Aziz milletimiz tarih boyunca, vatanını, hürriyetini ve istiklalini korumak için emsalsiz cesaret ve fedakârlıklar göstererek tarihimizi şanlı zaferlerle doldurmuştur.

facebook-paylas
Tarih: 17-03-2024 10:23

Valimiz Ali İhsan Su'nun 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Mesajı

Şanlı tarihimizin altın sayfalarından biri olan Çanakkale Deniz Zaferi, bundan tam 109 yıl önce, yüce milletimizin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini dünyaya bir kez daha ilan ettiği büyük ve tarihi bir kahramanlık destanıdır.

Anadolu’nun dört bir yanından gelerek yedi düvele karşı Çanakkale’de verilen topyekûn mücadelede ecdadımız, milletimizin zor günde nasıl bir ve beraber olduğunu göstermiş, şehit kanlarıyla sulanan toprağımıza düşmanın ayak basmasına izin vermemiştir.

Yüce Milletimizin tüm olumsuzluklara ve imkânsızlıklara rağmen kendisinden kat be kat güçlü olan ülkelere karşı imanıyla ve azmiyle verdiği bu destansı mücadele, bizim için de her daim birlik ve beraberliğimiz için ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin, canları pahasına koruyarak bizlere emanet ettiği aziz vatanımızı, onlardan aldığımız güç ve ilhamla sonsuza kadar yaşatmak ve muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıl dönümünü kutluyor, bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle Kahraman Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.




Bu haber 325 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI