Bugun...


Volkan Eser

facebook-paylas
CHP DÜŞMANDIR..!
Tarih: 11-10-2020 18:58:00 Güncelleme: 11-10-2020 18:58:00


Türkiye ne zaman şaha kalksa ilk onlar direnç gösterip çelme takıyor. Türkiye ne zaman dünya da söz sahibi olsa ilk onlar kıskanıyor. Türkiye’ye karşı kim kin, nefret ve düşmanlık saçsa ilk onlar hainlerin safında yer alıyor. Türkiye’ye karşı kim ve kimler eylem ve söylem gerçekleştirse koro halinde onların destekçisi oluveriyorlar. Evet CHP’den bahsediyorum. Zira bu sıfat sadece onlara ait.

Vatandaşa hizmettin gitmemesi ve ülkenin kalkınmaması için ellerinden geleni yapıyor ve  müthiş bir direnç gösteriyorlar. Bu nasıl Atatürk’ün mirasını savunmak ve kollamaktır anlamak mümkün değil.  Bunlar değil miydi ki, hastanelere karşı çıkan. Bunlar değil miydi ki, kendi milletini bombalayan öldüren katleden katil Esed’in safında yer alan. Bunlar değil miydi ki, Allah’ın ve onun yüce kitabının emirlerini millete anlatan din görevlilerine saldıran. Bunlar değil miydi ki, darbecilere sahip çıkan.

Bunlar değil miydi ki, başta PKK olmak üzere terör örgütlerine bel çıkan. Evet hep bunlardı hep CHP idi. Türkiye’ye kim hainlik ediyorsa kim düşmanlık ediyorsa CHP onların safında yer alıyor. ‘Düşmanımın dostu, düşmanımdır’ CHP bu ülkeye ve bu millete düşmanlık edenlerle kol kola girip koro halinde onların sözcülüğünü yapıyorsa açık ve net düşmandır, düşmanımızdır. Ben milli ve yerli bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak CHP’i resmen düşman görüyor ve öyle tanımlıyorum. Allah bu ümmeti CHP iktidarından ve yönetiminden muhafaza etsin.

Son günlerde yine ağza alınmayacak sözler sarf ediyorlar.  Ahlak ve  edepten uzak sözlerle bu ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümet yöneticilerine edepsizlik ediyorlar. Ve ağızlarındaki baklayı çıkardılar. Darbe seviciler olduklarını bir kez daha herkese gösterdiler.  Hani sürekli sokaklarda polise saldıran, ezan okunurken bağıran gurupların başını çeken İstanbul il başkanları var ya işte o,  katıldığı bir canlı yayın programında iktidar için ‘Bir şekilde gidecekler’ sözünü sarf etmesi bunların halen darbe aşkıyla yatıp kalktığının  açık göstergesidir. Darbe bunların fıtratında var. Milletin egemenliğini kabul edemiyorlar. Halkın sandıkta verdiği mesajı görmek, anlamak istemiyorlar ve kabul etmiyorlar.

 

Üniversitelerde başörtüsünün serbest olmasını hazmedemiyorlar. Üniversitelerde yine kavga, çatışma ve kan dökülsün istiyorlar. Evet bunların beli ki, büyük bir özlemleri var. Öyle dedikleri gibi ‘Biz daha güzel yönetiriz’ filan değil ha..

 

Onların özlemi başka; İmam hatipleri kapatmayı, Kuran’ı yasaklamayı, camileri devre dışı bırakmayı, ezanı Türkçe okutmayı özlemiş bunlar. Milleti yokluğa, umutsuzluğa, ekmek, tüp ve gaz  kuyruklarına mahkum etmeyi özlemiş bunlar. Bankaları batırmayı, SSK hastanelerinde insanları günlerce ilaç kuyruğuna itmeyi özlemiş bunlar. Hastanelerde tedavi olamamayı, insanları sırf parasızlıktan cenazelerini alamadıkları günlere geri çevirmeyi  amaçlıyor bunlar.  Eski Türkiye’nin özlemi ve hasreti içindeler.  Her gün bir yerde bomba patlatıp insanları katleden, polis ve askerimizi şehit eden  terör örgütlerinin sevinç gösterileri düzenlemelerini özlemiş bunlar.

 

Demokratik düzene düşmanlar. Millet egemenliğine düşmanlar. 15 Temmuz hain ve alçak darbe girişimde bunların nerede olduklarını millet olarak hepimiz gördük. Hangi CHP yöneticisi sokaklarda darbeye karşı direndi? Ben bir tanesini görmedim. O gün ağababalarının yapamadığını bugün sanki ‘Biz yapacağız’ dercesine utanmadan sıkılmadan milletin gözüne baka baka ifade ediyorlar. Son bir kaç gündür ‘Darbe’ özlem ve hasretiyle yatıp kalkıyorlar. Neymiş efendim ‘ Bir şekilde bu iktidar gidecekmiş’ hadi  görelim bakalım nasıl götüreceksiniz. Bu milleti yeneceğinizi mi düşünüyorsunuz? Avucunuzu yalarsınız. Asla

BAŞARAMAYACAKSINIZ..!

Bu millet demokrasiden, asla taviz vermeyecektir. Ağa babalarınızla gelin. Topunuzla  gelin. Bu milleti yenemeyecek siniz. Unutmayın bizde kuşlar filleri her zaman yener. Allah’ın izni ve yardımıyla bu ümmet sizi yenecektir.!



Bu yazı 132 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI