Bugun...



YENİŞEHİR ZABITA İLE GÜVENDE

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Temel ile Hacı Cebe, 1826’da kurulan Zabıta Teşkilatı’nın 197’nci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle ilçede görev yapan Zabıta Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 07-09-2023 16:20

YENİŞEHİR ZABITA İLE GÜVENDE

Yenişehir ilçesinde vatandaşların sağlığı, güvenliği için büyük bir özveri ve gayretle çalışmalarını sürdüren zabıta ekipleri için düzenlenen akşam yemeğine Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Temel, Belediye Başkanı Hacı Cebe, Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürü Bedih Ay, Yenişehir Zabıta Komiserleri, Amirler ve çalışanlar katıldı.

Zabıta Haftası nedeniyle düzenlenen programda konuşan Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Temel, “ Vatandaşlarımızın huzuru, sağlığı ve güvenliği için çalışan başta kıymetli mesai arkadaşlarım olmak üzere tüm zabıta teşkilatının haftasını kutlayarak,’’ Çalışkan ve fedakâr zabıta personelimiz, 7 gün 24 saat çalışma esasına göre mesai kavramı olmaksızın vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Zabıta personelimiz, vatandaşlarımız ile kurumumuz arasında köprü vazifesi görmektedir. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarınızı üstün bir gayret ve özveriyle sürdüreceğinize olan inancım tamdır.’’ dedi.

Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Hacı Cebe ise  “Zor bir iş sürdüren sürekli sahada olup gece gündüz zorlu şartlarda çalışmalarını sürdüren Zabıta ekiplerimizin Zabıta Haftasını kutlar başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.




Bu haber 382 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI