Bugun...



AZİZ ELALDI VE BARAN DURMAZ ;AMEDSPOR’UN BOLU KAMPINI ZİYARET ETTİLER

Ziraat Türkiye Kupası sonrası Diyarbakır’a dönmeyen Amedspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Alagöz Holding Igdırspor maçın hazırlıklarını Bugün Bolu’da yapacağı çalışmayla tamamlayacak olan Yeşil- Kırmızılı ekib yarın Sabah Ankara’ya giderek . Uçakla Iğdır’a gidecek.

facebook-paylas
Tarih: 08-12-2023 17:03

AZİZ ELALDI VE  BARAN DURMAZ ;AMEDSPOR’UN  BOLU KAMPINI ZİYARET ETTİLER

Taşkın Civelek

Kulüb Başkanı Aziz Elaldı ve Diyarbakır Ticaret odası  Sayman Üyesi Baran Durmaz  Takımın  Boludaki Kampını ziyaret ederek  Teknik heyet ve Futbolcularla  yemekte bir araya geldiler. Hafta sonu oynanacak olan  Alağöz  Holding Igdırspor maçı öncesi  motive  edici bir konuşma yaptılar.

Samimi ortamda gecen konuşmada  Başkan Aziz Elaldı yaptığı  açıklamada, Teknik heyet ve Futbolculara  . Şunları söyledi. Kupadan elediğimiz için üzgünüz . Bizim amacımız Ligimizde Şampiyon olmak ve o Kupayı Almak istediklerini Belirten  Elaldı, ‘’Artık bu maç geride kaldı. Deplasmanda oynayacağımız Igdırspor maçına konsantre olmalıyız. Alacağımız galibiyetle bizi yine liderlik koltuğunu nasıl verdiysek onuda devralacağız.  Yönetim olarak. Sivil Toplum Kuruluşları ve Taraftarlarımız olsun  biz  size hep güvendik. Güvenmeyede devam ediyoruz.Igdır’dan  En iyi sonuçla döneceğimize inanıyorum, ‘dedi.

Diyarbakır Ticaret Odası Saymanı  Baran Durmaz , Önümüzde  Çok  kritik bir karşılaşma var  O maç,  bizim için önemli Kazanmak için  her şeyi sizden bekliyoruz.ve  güveniyoruz.’’ diye konuştu.

Durmaz , Iğdırspor ligin çıkış yapan  takımlarından biri, deplasmanda kazanarak serimizi sürdürmek istiyoruz. bunuda başaracağınıza eminim. ‘’ değerlendirilmesinde bulundu.

 




Bu haber 3023 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Özel Haber Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI