Bugun...



Diyarbakır’da Narkotik Şube Müdürlüğü Madde Bağımlılığa Yönelik Seminer

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü bağımlılık ile mücadele için Dicle Üniversitesi Edebiyat fakültesi Konferans Salonunda öğrencilere yönelik seminer düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 26-12-2023 17:57

Diyarbakır’da Narkotik Şube Müdürlüğü Madde Bağımlılığa Yönelik Seminer

Taşkın Çulcu Özel

Seminerde narkotik suçlarla mücadelenin önemi, madde bağımlılığı kullanımı ve etkileri, narkotik maddeler, uyuşturucu satılan yerler ile kullanılan mekanlar, uyuşturucu suçlarında yasal durum, mobil “uyuma” uygulaması, madde kullanımı ve bağımlılığıyla mücadele merkezleri hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Türkiye’de her yıl binlerce öğrenci eğitimlerini sürdürmek için farklı şehirlerde üniversite okumaya gidiyorlar. Hem yeni gelen öğrencileri bilinçlendirmek hem de uyuşturucu bağımlılığı konusunda farkındalığı arttırmak için Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından bilgilendirilmelerde bulunuldu. Öğrencilerin yüksek katılım gösterdiği etkinlikte Diyarbakır Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptıkları çalışmalardan bahsedildi. Narkotik Şube Müdürlüğü olarak öğrencilerin her daim yanında olduklarını ifade eden ekipler, Diyarbakır halkının ve üniversite öğrencilerinin huzurunu sağlamak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade ettiler.




Bu haber 6807 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Özel Haber Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI