Bugun...



Viranşehir'de zabıta ekiplerinden denetim

Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesi zabıta ekipleri, gıda üretimi ve satışı yapan işletmelere yönelik kapsamlı denetim gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 22-07-2023 00:05

Viranşehir'de zabıta ekiplerinden denetim

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatıyla harekete geçen Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Tarım Müdürlüğü görevlileri ile birlikte ilçe genelinde bulunan işletmelerde denetimlerini sıklaştırdı.

 

İlçedeki market, kasap, lokanta, pastane, manav, fırın ve unlu mamulleri gibi işletmelerde hijyen ve ürünlerin son kullanma tarihlerine yönelik denetim gerçekleştiren zabıta ekipleri, fahiş fiyat uygulamalarına karşı fatura fiyatı ve satış fiyatı karşılaştırması da yapıyor.

Özellikle vatandaşların en yoğun şekilde hizmet aldığı marketler ve fırınlar üzerinde denetimlerini sıklaştıran ekipler, denetimler sırasında ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol ederken fırınlarda ekmekleri tartarak gramajlarını teyit etti.

Hijyen kurallarına uymadığı tespit edilen 2 fırına cezai işlem uygulanırken, kurallara uymayan işletmeler de zabıta ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından uyarıldı.

Viranşehir Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, vatandaşların sağlığı için denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam edeceği bildirildi.

 




Bu haber 461 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI