Bugun...



Amedspor maçı Öncesi gerginlik ve, kavga çıktı

Amedspor’un bugün şampiyonluğunu ilan etmek için çıktığı Iğdırspor maçında önce tribünlerde ve Protokolde kavga ve gerginlikler yaşandı.

facebook-paylas
Tarih: 21-04-2024 19:16

Amedspor maçı Öncesi gerginlik  ve, kavga çıktı

 

Taşkın Civelek

 

POLİS, YÖNETİCİ VE FUTBOLCU EŞLERİNİ BİLE ALMADI

Diyarbakır Stadyumunda oynanan ve Amedpor’un 2-0 kaybettiği maçtan önce, polisin stadyumun otoparkını maçın başlamasına 2 saat kala hiç bir aracı almaması tepkilere neden oldu. Oto parklara giden yolları araçları ile kapatan polisler, Amedspor’un bazı yöneticileri, futbolcu eşlerini ve basın mensuplarına araçları ile “Yer yok” gerekçesiyle stadyum otoparkına almadı. 

Polisin aldığı tedbirler nedeniyle araçlarını stadyumdan 1-2 kilometre uzaklıkta bulduğu yere park eden seyirciler, yürüyerek stadyuma ulaşmaya çalıştı. Stadyumun çevresindeki yollar trafik yoğunluğundan kitlenirken, stadyuma giriş kapılarında uzun kuyruklar oluştu. 

BATI TRİBÜNÜNDE TARAFTAR KAVGASI

Maç başlamadan yaklaşık 1 saat önce stadyum tamamen dolarken, batı tribününde taraftar arasında kavga çaktı. Yumrukların konuştuğu kavga uzun süre devam ederken, diğer taraftarların araya girmesi ile kavga sonlandırıldı. 

PROTOKOL TRİBÜNDE 3 PARTİDEN VEKİLLER 

Yine maç başlamak üzere iken, protokol tribününde tartışma ve gerginlik çıktı. DEM Parti Milletvekilleri Meral Danış Beştaş, Adalet Kaya,  Mehmet Kamaç ve Cengiz Çandar, CHP Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Türkan Elçi, DEVA Partisi Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Büyükşehir Belediye eş başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’un da izlediği maçta istiklal marşı sırasında gerginlik çıktı. 

PROTOKOL TRİBÜNÜNDE GERGİNLİK VE TARTIŞMA

Protokol tribününde bulunan bir gazetecinin istiklal marşı sırasında görüntü çekmesi üzerine bir polisin kendisini neden saygı duruşunda bulunmadığı üzerine tartışma çıktı. Gazeteciyi almak isteyen polisler ile Amedspor yöneticileri arasında tartışma çıktı. Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, duruma müdahale ederek, gazetecinin alınmasını engellediği görüldü. 




Bu haber 888 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI