Bugun...



21 Yıllık İktidarın İhmal Ettiği Eğil İlçesini Kendi Adayı Gündeme Taşıdı.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Seydaoğlu'nun Açıklamaları Gündemi Sarsıyor: İlçede Temel İhtiyaçlar Dahi Karşılanmadığını Vatandaşların Çevre İllere Gittiğini İfade Etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-03-2024 04:55:10 Tarih: 19-03-2024 01:22

21 Yıllık İktidarın İhmal Ettiği Eğil İlçesini Kendi Adayı Gündeme Taşıdı.

Eğil ilçesinin Ak Partili Belediye Başkan adayı Fırat Seydaoğlu, 21 yıldır iktidarda olan partisinin 4 yıl önce kayyum atayarak yönettiği Eğil ilçesinin çıplak gerçeğini gözler önüne serdi. Seydaoğlu'nun yaptığı çarpıcı açıklamalara göre, Eğil ilçesi yaşanan mağduriyetlerin ve temel ihtiyaçların karşılanamadığı bir bölge haline gelmiş durumda olduğunu kanıtlar nitelikte konuştu. İlçe sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için komşu ilçelere ve hatta Diyarbakır'a gitmek zorunda kaldığını ifade eden Seydaoğlu, 21 yıllık partisinin iktidarında Eğil'e yeterli hizmeti sunulmadığını net bir şekilde dile getirerek kabul etmiş oldu.

Seydaoğlu'nun açıklamalarıyla birlikte, 21 yıllık Ak Parti hükümetinin Eğil ilçesinin en temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamadığı ortaya çıktı. İlçede, yine AK Parti adayının tespit ettiği eksikliklerin bir listesi sunuldu. Seydaoğlu, en basitinden düğün salonu ve halk ekmek fırını gibi temel ihtiyaçların bile karşılanmadığını belirtti. Ayrıca Seydaoğlu, ilçenin kapsamlı bir hastane ve sanayi gibi önemli altyapıya sahip olmadığını da ifade etti.

21 Yıllık iktidar partisinin Eğil İlçe Belediye Başkan Adayı Seydaoğlu'nun eleştirileri verdiği röportajın sosyal medya platformalında paylaşılmasıyla kullanıcılar tarafından eleştirilerek 21 yıllık iktidar partisinin 4 yıldır kayyum ile yönetilen Eğil ilçesinde hizmet yapılmadığının bir kanıtı olarak yorumlandı. Özellikle, diğer partilerin adayları gibi yapılmayan hizmetleri tek tek sıralaması, ilçe sakinlerinin de gözünde büyük bir etki yarattı. Ancak, Ak Parti Diyarbakır il başkanlığı ve Genel Merkezi'nin Seydaoğlu'nun bu açıklamalarına nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu. 

İlerleyen günlerde, Ak Parti'nin Eğil ilçesindeki politikası ve adayı Seydaoğlu'na verilecek destek konusunda, yapılmayan hizmetlerin kendi adayları tarafından ifade edilmesi sonrası neler yaşanacağı büyük bir merakla bekleniyor.




Bu haber 2545 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI