Bugun...



Amedspor’da Soma Mesaisi Sürüyor

TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk hesapları yapan Amedspor’un, beklenmedik Iğdır yenilgisi sonrası deplasmanda oynayacağı Somaspor maçının mesaisi sürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 25-04-2024 12:14

Amedspor’da Soma Mesaisi Sürüyor


Taşkın Civelek

İdman öncesi oyuncularını  orta sahada toplayan Teknik Direktör Mesut Bakkal, oyuncularından Iğdır maçını unutmalarını istedi, ve bütün konsantrenizi  Somaspor maçı için çaba  sarf edin dedi.
Bu  arada  Amedspor Cumartesi günü Sabah Özel Uçakla  İzmir’e gidecek.
Gideceğiz, yeneceğiz. Ve Evimize  Şampiyon olarak Döneceğiz
Geçmişi geride bıraktıklarını, Soma maçına odaklandıklarını ifade eden tecrübeli teknik direktör Bakkal, “Takılı mı kalacağız, yoksa önümüzdeki haftaya mı bakacağız? Önümüzdeki haftalara bakacağız. Çünkü bize o lazım. Onun coşkusu lazım. Oyuncularıma da söyledim. 15 maçlık getirimiz var, bunu da artık yaşadık. Takılı kalmadan gideceğiz, yeneceğiz. Aksaray maçıyla beraberlikten sonra da söylemiştim. Gideceğiz, yeneceğiz.ve  Evimize Şampiyon olarak Döneceğiz.  Kimi yendik? İskenderun'u yendik. Ondan sonra da seri devam etti. Aynı oyunu oynayacağız. Peki oynayacaklar mı! oynayacaklar. Oyuncularıma güvenim tam, cevap vereceklerini düşünüyorum. Şimdi Soma’ya gideceğiz. Uğur'un cezası bitti, Batu da iyileşti. Berk İsmail sarı kart cezalısı. Daha avantajlı bir şekilde Soma’ya gideceğiz” diye konuştu.
‘Kazanma isteğiyle sahaya çıkacağız’
Oyuncularına sahip çıkan Bakkal, “Bu oyuncuların, bu grubun getirisini emeklerini hiçbir zaman görmezden gelemeyiz. Rakibi küçümsemiyorum ama kimle oynadık, en iyi lideri bizim bir altımız oynadık, şampiyonluk maçının yendik. Erzincan'da da yendik. Bu takım yeniyorsa yine yenecek. Her maça kazanma isteğiyle çıkan bir takımla çıkacağız. Bu bizim mağlubiyetten sonra her şeyi bitti demenin veya olmadığını göstermez. 3 puan avantajımız var. Artı gol avantajımız var. Bundan sonra bizim bir an önce 3 puan alıp işi bitirmemiz gerekiyor. Bu takım şampiyon olacak dedim, yine olacak diyorum. Hem camiaya yakışıyor hem de takımımdaki oyunculara yakışıyor” dedi.




Bu haber 416 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI