Bugun...



Adalet Birlik Partisi Diyarbakır İl Başkanlığına Mehmet Emre Atandı

Adalet Birlik Partisi Güçlü Teşkilat Yapısıyla Yükseliyor: Diyarbakır İl Başkanlığına Mehmet Emre Atandı

facebook-paylas
Tarih: 21-05-2024 00:15

Adalet Birlik Partisi Diyarbakır İl Başkanlığına Mehmet Emre Atandı

 

 

Adalet Birlik Partisi (AB Parti) Kurucu Genel Başkanı İrfan Uzun liderliğinde, Türkiye'nin dört bir yanında etkili bir muhalefet yürütme ve halkın sesini yükseltme misyonunu başarıyla sürdüren Adalet Birlik Partisi, teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Parti, geniş bir kapsamda yürütülen örgütlenme faaliyetleriyle siyasi arenada giderek güçleniyor.

Genel Başkan İrfan Uzun'un belirttiği üzere, "Partimiz her geçen gün ülkenin dört bir köşesinde güçlü teşkilatlar oluşturarak iktidarın yapamadıklarını ve halkımızın ihtiyaçlarını gündeme taşıyarak gerçek bir muhalefet misyonunu üstleniyor. Yaptığımız bu çalışmalar, halkımızın bizlere olan inancını ve desteğini artırıyor."

En son yapılan atama ile Diyarbakır İl Başkanlığına getirilen Sayın Mehmet Emre, yeni görevine başlamış bulunmaktadır. Genel Başkan İrfan Uzun, "Mehmet Başkanımızın başkanlığında  Diyarbakır'da başlatacağımız çalışmalarla partimizi daha da güçlendireceğimize inancım tamdır. İl binamızın kurulum çalışmaları da hızla devam etmektedir," dedi.

Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Emre ise, "Genel Başkanımız İrfan Uzun'un desteği ve yönlendirmeleriyle Diyarbakır'da Adalet Birlik Partisi'ni en iyi şekilde temsil etmek ve halkımızın sorunlarına çözüm üretmek için var gücümle çalışacağım. Bize duyulan güvene layık olmak için elimizden geleni yapacağız," şeklinde konuştu.

Adalet Birlik Partisi, bu yeni atamalar ve teşkilatlanma hamleleriyle Türkiye siyasetindeki etkinliğini artırmayı sürdürdüğü görülüyor.




Bu haber 748 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI