Bugun...



ADALET YERİNİ BULDU

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Bölgesel Amatör Lig'in 2. haftasında, stat içerisinde taraftar olayları nedeniyle iptal edilen Muş Belediyespor- Diyarbakırspor maçıyla ilgili olarak TFF Yönetim kurulu yaptığı Toplantı sonucu Muş Belediyepor'u 3-0 hükmen mağlup ilan ederek. Diyarbakırspor Kulübüne de 3-0 tescil edilmesine karar Verilirken Yeşil- Kırmızılı takım puanını 4 ‘e çıkardı.. TFF’nin Tescili bizlere olumlu oldu

facebook-paylas
Tarih: 04-12-2021 00:27

ADALET YERİNİ BULDU

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı  Siyabend Aydın yaptığı  açıklamada, TFF Yönetim Kurulu'nun yaptığı Toplantıda ,  Bölgesel  Amatör Lig'in 2. haftasında, deplasmanda karşılaştığımız Muş Belediyespor maçın 90+5 ‘de Muş Taraftarları  sahaya inerek  hakem Alperen  Değİrmenci tarafından Tatil edilmişti. Çıkan olaylarda  Teknik heyetimize ve Futbolcularımıza saldırarak 7 kırmızı kartın çıktığı ve  4  Futbolcumuzda  yaralanmıştır. TFF’nin  Bizlere  Tescil edilmesini olumlu karşılayarak. Artık kötü günler geride kaldı. dedi.

Beklediğimiz bir karardı

Aydın ‘’ TFF tarafından  beklediğimiz bir karardı.   Diyarbakırspor’un hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Artık Diyarbakırsporun büyüklüğünü herkes görmüştür. Takımın  layık olduğu yere gelecektir.Artık bu olayları unutup hafta sonu  deplasmanda oynayacağımız 1984 Muş maçında iyi sonuçla dönmek istiyoruz. umarım ordad istemediğimiz olaylarla karşılaşmayız. Çünkü  emniyetin daha iyi tedbirler alacaklarına inanıyorum  ‘’ ifadesinde bulundu.

Gönlümüzde 3 puan Geçiyor

Diyarbakırspor  Kulüb Başkanı  Siyabend  Aydın, zorlu  1984 Muşspor  maçında takımına güveniyor.  Aydın, takımın 1984 Muşspor  maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ve bu  deplasmandan üç puan hedeflediklerini belirterek, tek hedeflerinin maçtan puan almak olduğunu ifade eden   Kulüb Başkanı  Siyabend  Aydın, "Gönlümüzden 3 puan geçiyor. İnşallah alırız. İyi hazırlanıyoruz.  Futbolcularımız oldukça inançlı. Hocamız kazanmak için takımı  en iyi şekilde hazırlıyor. İnşallah istediğimiz sonucu sahaya  yansıtacağız ." değerlendirmesinde bulundu.

Tek düşüncemiz oradan mükemmel şekilde ayrılmak

Teknik  direktör  Ramazan Erin ise ,deplasmanda oynayacağımız 1984 Muşspor ’un kendileri için zorlu bir maç olacağını belirtirken, "Orada çok dirençli ve iyi oynamamız gerekiyor. Böyle maçların tam konsantre  olmadığımız zaman bize sorun olacağını biliyoruz. Oraya puan ve puanlar için gidiyoruz. Tek düşüncemiz oradan mükemmel şekilde ayrılmak" ifadesini kullandı.




Bu haber 648 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI