Bugun...



Amedspor'da moraller yerinde

TFF 2.Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyet hafta sonu deplasmanda oynayacağı Isparta 23 spor hazırlıklarını sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 08-12-2021 00:17

Amedspor'da moraller yerinde

Takım, kazanmanın tadına  vardı

Amed Sportif Takımının Başkanı Selahattin  Yıldırım yaptığı  açıklamada, "Deplasmanda oynayacağımız Isparta 23 Spor maçında puan veya puanlar almak için çalışmalarımızı  sürdürüyoruz. Takım artık kazanmayı öğrendi. Takım olmanın, kazanmanın tadına  vardı. Bundan sonraki süreçte rakiplerimizin inişe geçtiği yerde biz olacağız" dedi.

Takım Yüzde 80’lere çıktığı zaman seyretmeye doyamayacağız

Takımın iyi yönde olduğunu ifade eden Başkan Selahattin Yıldırım, "Takım olarak herkes elinden geleninin en iyisini yapıyor. Tarsus İdman Yurdu maçında takım yüzde 45-50‘ler seviyesindeydi. Yüzde 80’lere çıktığımız zaman seyretmeye doyamayacağız’’ diyerek iddialı  konuştu.

İyi  Futbol Oynayıp, İyi bir sonuçla dönmeyi  Amaçlıyoruz

Amedspor'un Teknik Direktörü  Aykan Atik  Pazar  günü deplasmanda  oynanacak olan Isparta 23 spor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. Futbolun her sonuca açık bir oyun olduğuna dikkati çeken Atik, “Son maçta istemediğimiz bir sonuç aldık. Isparta’da aynı sonucu  telafi edebilmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Her maçın kendi içinde bir hikayesi var. Isparta’da iyi futbol oynayıp,  güzel bir sonuçla şehrimize dönmek istiyoruz. Rakibimizi en iyi şekilde analiz edip, başarılı olacağımıza inanıyorum. İyi bir oyuncu grubumuz var. Oyuncularıma güvenim sonsuz. Amed Sportif Kulübü  olarak kendimize yakışır şekilde oynayıp, iyi bir sonuçla dönmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Taraftarımıza teşekkür ediyorum”

Taraftarın desteğini her zaman hissettiklerini söyleyen  teknik direktör Atik şunları kaydetti; “Taraftarımız her zaman olduğu gibi yine bizi yalnız bırakmadı. Tesis çıkışından stadyuma kadar inanılmaz bir coşku vardı. Tarsus İdman Yurdu maçında tribünleri doldurarak bize destek vermeye gelen taraftarımıza teşekkür ediyorum" dedi.




Bu haber 416 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI