Bugun...



AK Parti adayları tanıtıldı

Partisi’nin Diyarbakır İlçe Belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan V. Efkan Ala, Şiddet, kavga ve gürültünün olmadığının altını çizerek, “Çare var, umut var. Çözüm var. Onun için siyaset, onun için gençlerimiz siyasetin içinde olmalı. Gençlerimiz üretim içinde olmalı Türkiye’yi hedeflerine doğru taşımalı” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 08-02-2024 00:03

AK Parti adayları tanıtıldı

 

AK Parti Diyarbakır’da İlçe Belediye Başkan adaylarını tanıttı. Büyükşehir Belediyesi’ne ait Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Aday tanıtım toplantısı öncesi olağanüstü güvenlik tedbirleri altında başladı. Partililer Salona üst araması ile alınırken, sık sık AK Partinin seçim müzikleri dinletildi.

Aday tanıtımı üç saat geç başladı

üç saat geç başlayan aday tanıtımı, AK Parti Genel Başkan Vekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz ve Suna Kepolu Ataman, MKYK Üyesi Ali Karakaş, İl Başkanı Raşit Ocak, Eski Vekil ve MKYK üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, Bağlar, Hani, Çermik, Dicle ve Çüngüş Belediye Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe başkanları, Cumhur İttifakı ortakları MHP Diyarbakır İl Başkanı, Büyük Birlik Partisi İl başkanları ve binlerce partili katıldı.

Bakan Işıkhan: “Bugün Diyarbakır için bir milat olacak”

İl Başkanı Raşit Ocak ve Büyükşehir Belediye başkan Adayı Mehmet Halis Bilden’in konuşmalarının ardından sahneye çıkan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, tüm başkan adaylarına ve ilçelere hayırlı uğurlu olsun dileğinde bulunarak, Bugün Diyarbakır için inşallah bir milat olacak” dedi.

Ala, “Şiddet, kavga yok, çare ve umut var”

AK Parti Genel Başkan V. Efkan Ala ise, Şiddet, kavga ve gürültünün olmadığının altını çizerek, “Çare var, umut var. Çözüm var. Onun için siyaset, onun için gençlerimiz siyasetin içinde olmalı. Gençlerimiz üretim içinde olmalı Türkiye’yi hedeflerine doğru taşımalı. Biz koskoca Osmanlının torunlarıyız. 3 kıtayı yönetmiş. Kendi problemlerimizi çözemez miyiz? Çözeriz, çözdük, çözüyoruz. Bu ülkenin çocukları olarak sadece Türkiye’nin değil etrafımızda Ortadoğu’da Kafkaslara Balkanlara kadar bizi bekleyen, bizden umutla bekleyen Filistinli kardeşlerimize de çareyi üretecek gençlerimiz var” dedi.

Başkan adayları toplu fotoğraf çekti

Konuşmaların ardından Bakan Işıkhan, Genel Başkan V. Efkan Ala, Diyarbakır milletvekilleri, İl Başkanı Raşik Ocak, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, Bağlar Belediye Başkan adayı Bedirhan Akyol, Çermik Belediye Başkan adayı Şeyhmus Karamehmet, Çüngüş Belediye Başkan adayı Suat Akmeşe, Çınar Belediye Başkan adayı Davut Arzu, Dicle Belediye Başkan adayı Feyat Aygören, Eğil Belediye Başkan adayı Fırat Seydaoğlu, Kocaköy Belediye Başkan adayı Mehmet Kaya, Ergani Belediye başkan adayı Kemal Atabey, Hani Belediye Başkan adayı M. Fatih Kayhan, Hazro Belediye Başkan adayı Fuat Mehmetoğlu, Sur Belediye Başkan adayı Mehmet Dilek, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Asena, Bismil Belediye Başkan adayı Behiye Aslan, Kayapınar Belediye Başkanı Diş Hekimi Ali Rıza Fırat, Silvan Belediye Başkan adayı Metin Kılıçarslan, Kulp Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Yeprem, ve Lice Belediye Başkanı adayı Abdulhaluk Tuncay ile birlikte toplu fotoğraf çekildi.




Bu haber 833 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI