Bugun...



Yine Özel Uçakla Somaya Gidecek

Iğdır maçından istediği sonucu alamayan Amedspor bu kez, Somaspor maçı için, Manisa’nın Soma İlçesi’ne çıkarma yapacak. Diyarbakır heyeti özel uçakla ilçeye gidecek.

facebook-paylas
Tarih: 24-04-2024 10:19

Yine Özel  Uçakla Somaya Gidecek

 

Taşkın Civelek

 

Liste Kabarık

 Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Kastamonu’ya benzer bir çıkarmayı Soma’yada yapacaklarını söyledi. Sezonun en önemli deplasmanına STK temsilcileri ve iş insanlarından oluşan bir heyetle Soma’ya gideceklerini belirten Elaldı, listede yer alacaklar ile ilgili çalışmanın devam ettiğini dile getirdi. Elaldı, Soma’dan şampiyonlukla döneceklerini söyledi.

Maçın İzmir’e alınması için ciddi çaba sarf ettiklerini kaydeden Elaldı, Valiliğin bu talebe olumlu yaklaşmadığını, bu nedenle maçın Soma’da oynanacağını söyledi.

Kastamonuspor’dan 3 puan önde olan lider Amedspor’un Soma maçından galibiyetle ayrılması durumunda puan farkını altıya çıkacak olan Diyarbakır temsilcisi, büyük olasılıkla şampiyonluğunu ilan edecek.

geçtiğimiz hafta Aziz Elaldı başkanlığındaki 36 kişilik Amedspor kafilesi Özel uçakla Kastamonu’ya gitmişti. Heyette, Elaldı’nın yanı sıra Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası, Diyarbakır Ticaret Borsası ve Diyarbakır Barosunun da arasında yer aldığı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş insanları ve gazetecilerden oluşan 64 kişi de yer almıştı. Kafileye CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’da eşlik etmişti.




Bu haber 1192 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI