Bugun...



AK Parti Bağlar İlçe Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol Seçim Bürosu Açılışına Halka Davet

Bağlar ilçesindeki seçim atmosferi giderek yoğunlaşıyor! Önümüzdeki Pazartesi günü saat 14.00'te, AK Parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol'un liderliğindeki ekip, seçim bürosunun kapılarını açıyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-02-2024 21:20:49 Tarih: 11-02-2024 10:55

AK Parti Bağlar İlçe Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol  Seçim Bürosu Açılışına Halka Davet

Yasin GÜLER- Mehmet Uzun Caddesi'nde bulunan bu merkez, parti üyeleri ve ilçe halkı için önemli bir buluşma noktası olacak. GÜR’ün öncülüğündeki Bağlar İlçe Başkanlığı, titizlikle planlanmış ve büyük bir coşkuyla yürütülen bir çalışma programını başlatmış durumda.

Sadık Başar Gür'den Davet: Gelin, Güçlü Bir Destek Olalım!

Bağlar İlçe Başkanı Sadık Başar Gür, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, tüm gönül dostlarını ve ilçe sakinlerini Pazartesi günü saat 14.00'te gerçekleşecek olan açılışa katılmaya davet etti. Gür, "Bağlar için daha iyi bir gelecek inşa etmek adına hep birlikte tek vücut olarak hareket edeceğiz. Pazartesi günü seçim büromuzun açılışına katılarak, iş insanı Ak Parti Bağlar İlçe Belediye Başkan Adayımız Bedirhan Akyol’a en güçlü şekilde destek olacağız. Bu sebeple bütün gönül dostlarımızı açılışa bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Akyol'un Vurgusu: Şeffaflık İçin Birlikte Çalışalım!

AK Parti Bağlar İlçe Belediye Başkan adayı Bedirhan Akyol, açılışa ilişkin yaptığı açıklamada, "Bağlar için şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket etmeye kararlıyız. Ancak bunu gerçekleştirebilmemiz için tüm ilçe sakinlerinin desteğine ihtiyacımız var. Pazartesi günü saat 14.00'te seçim büromuzun açılışına katılarak birlikte çalışmaya başlayalım." ifadelerine yer verdi.

Pazartesi günü saat 14.00'te gerçekleşecek olan açılış törenine, tüm Bağlar halkı büyük bir coşkuyla davet ediliyor!




Bu haber 1731 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI