Bugun...



AK PARTİ DİYARBAKIR'DA HER GÖNÜLE DOKUNUYOR

Ak Parti Diyarbakır İl Teşkilatı İl Başkanı Raşit Ocak öncülüğünde çalmadık kapı, dokunmadık yürek bırakmadı. Sanayi sitesinden tutun meşhur Eşhefçiler çarşısına kadar her yeri adım adım arşınlayan teşkilat mensupları yorulmak bilmeden yerel seçimler için halkı bilgilendiriyor.

facebook-paylas
Tarih: 28-03-2024 21:08

AK PARTİ DİYARBAKIR'DA HER GÖNÜLE DOKUNUYOR

 

 

2gün sonra gerçekleşecek olan yerel seçim hazırlıklarını bu yıl farklı bir aksiyonla gerçekleştiren Ak Parti Diyarbakır il Başkanlığı bu güne kadar görülmemiş ve duyulmamış bir çalışmanın altına imza atıyor. 
Örgütlü bir biçimde ve tamamen bilimsel verilerden yola çıkılarak gerçekleştirilen seçmen bilgilendirme çalışmalarında guruplara ayrılan ekipler taziye ve düğünler dahil en ücre köşelere kadar sirayet ederek farklı bir sistematikle seçmenleri etkiliyor. Soru ve cevapların ağırlıklı olarak yaşandığı bilgilendirme ziyaretlerinde sorulan sorular büyük bir samimiyetle cevaplanırken sıkıntı görülen alanlarda da ilgili kurumlar ile iletişim kurularak anında çözümler üretiliyor. 
Ani çözümlerin sunulmasından memnuniyet duyan vatandaşlar parti anlamında bu güne kadar böylesi bir çalışmaya şahit olmadıklarını ve duydukları memnuniyetleri de dile getiriyorlar.
Kadınların ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği prezentasyonlar sırasında en çok iş güçlerinin olumlu alanlarda değerlendirilmesi ve gençlere yeni fırsatların tanıtılması talepleri ilk sıralarda yer aldı. yatırım, iş ve istihdam talepleriyle de ihtiyaçlarını ileten vatandaşlar bundan sonraki süreçte yeni projelerle de bölgenin ihya olmasını istediklerini talep olarak aktardılar.




Bu haber 721 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI