Bugun...



Ak Parti'nin Diyarbakır Silvan İlçesinde Aday Eksikliği: İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Bulunamadı

Milletvekillerinin Memleketi Silvan'da Ak Parti'nin Aday Sıkıntısı Sürüyor

facebook-paylas
Tarih: 24-11-2023 17:16

Ak Parti'nin Diyarbakır Silvan İlçesinde Aday Eksikliği: İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Bulunamadı

Mehmet. Zeki Özer

Diyarbakır'ın tarihi ve kültürel zenginliklere sahip olan Silvan ilçesinde, Ak Parti'nin ilginç bir durumla karşı karşıya kaldığı belirtiliyor. İlçenin yerel yönetiminde söz sahibi olması beklenen Ak Parti, iki milletvekilinin memleketi olmasına rağmen ilçe belediye başkan aday adayı bulamamanın sıkıntısını yaşıyor.

Milletvekilleri M. Sait Yaz ve Suna Kepoğlu Ataman, Silvan'ın yetiştirdiği önemli siyasi figürler olarak bilinirken, bu isimlerin kökeni ve aidiyetiyle bağlı olduğu ilçede Ak Parti'nin aday eksikliği dikkat çekici bir durum olarak ön plana çıkıyor.

Parti içerisindeki aday belirleme sürecinin tamamlanmasına rağmen, Silvan'dan aday adayı başvurusu alınamaması, ilçenin siyasi arenasında yeni bir dinamik oluşturdu. Ak Parti yetkilileri, ilçenin potansiyelini göz önüne alarak aday adayı bulma çabalarını sürdürüyor.

Silvan halkı ise, yerel yönetimde etkin bir rol oynayacak isimlerin eksikliği nedeniyle geleceğe dair belirsizliklerle karşı karşıya olduğunu ifade ediyor. Bu durum, Ak Parti'nin ilçede güçlü bir yerel yönetim oluşturma hedefine ulaşma konusundaki zorluklarına işaret ediyor. Aday bulma sürecinde yaşanan bu çıkmaz, parti içerisinde stratejik bir değerlendirmeyi de beraberinde getiriyor.




Bu haber 1619 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI