Bugun...



31 ilde uyuşturucu operasyonu: 208 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 31 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu, silah ve nakit para ele geçirilirken 208 kişinin de gözaltına alındığını belirtti.

facebook-paylas
Tarih: 18-10-2023 18:24

31 ilde uyuşturucu operasyonu: 208 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığının koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüklerince 31 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirildiğini söyledi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Aydın, İstanbul, Malatya, Bitlis, Ankara, Samsun, Adana, Gaziantep, Antalya, İzmir, Şanlıurfa, Kırklareli, Sakarya, Tekirdağ, Hatay, Osmaniye, Balıkesir, Düzce, Niğde, Yalova, Muğla, Elazığ, Ordu, Bilecik, Karaman, Denizli, Kırşehir, Sinop, Zonguldak, Diyarbakır ve Çankırı'da zehir satıcılarıyla uyuşturucu madde suçlarından aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlara, 315 ekip, 944 personel, 2 hava aracı ve 35 narkotik dedektör köpek katıldığını belirtti.

Açıklamanın devamında Bakan Yerlikaya, "Operasyonlarda 247,5 kilo skunk, 6,5 kilo esrar, muhtelif miktarda eroin, bonzai, metamfetamin ve uyuşturucu hap, 15 tabanca, 13 tüfek ve nakit para ele geçirildi. 208 şüpheli şahıs yakalandı." ifadelerine yer verdi.




Bu haber 416 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI