Bugun...



AMEDSPOR’A DESTEKLER DEVAM EDİYOR !

Amedspor'a destekler Çıg gibi devam ederken . randevulu destek kampanyasına , Diş Hekimleri Odası ve Güneydoğu Tekstilci İş Adamları Derneği'nin (GÜNTİAD) yönetimi ve üyeleri oldu.

facebook-paylas
Tarih: 29-03-2024 16:34

AMEDSPOR’A DESTEKLER  DEVAM EDİYOR !


Taşkın Civelek

 Amedstore’de Yapılan alış-veriş sonrası kısa bir konuşma yapan GÜNTİAD Başkanı Ayas, şampiyonluk yolundaki Amedspor'un yoluna başarılı bir şekilde devam ediyor, kent dinamiklerinin daha çokkatkı sunması gerektiğini belirten . Ayas, "Şampiyonluk ve başarıların sürmesi için maddiyat çok önemlidir. Spor kulüplerine maddi destek olmadan başarının gelmesi çok zor. Biz de kent dinamikleri olarak imkânlarımız ölçüsünde katkı sunmaya geldik" dedi.
Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Aslan Yiğit ile yönetim kurulu üyeleri oldu. Diş Hekimleri de geldikleri Amedstore mağazasında alışveriş yaparak, imkânları ölçüsünde katkı sunmaya çalıştı. Alışveriş sonrası konuşan Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Aslan Yiğit, tüm olumsuzluklara rağmen Amedspor'un elde ettiği başarının, takdire şayan olduğunu söyledi.
Amedspor'un gittiği her deplasmanda yaşadığı baskılara rağmen büyük bir başarı elde ettiğine dikkat çeken Dr. Yiğit, "Tüm finans imkânsızlığına rağmen, baskılara rağmen başarının mimarı olan futbolcu ve Amedspor emekçilerine teşekkür ediyorum. Grupta kalan 6 maçtan da hak ettiği başarıyı alacağına inanıyorum. Sezon sonunda şampiyonluk kupasını Diyarbakır'a getireceklerine de inanıyoruz" şeklinde konuştu.




Bu haber 474 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI