Bugun...



AMEDSPOR ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Amedspor Futbolcularına verilen 2 günlük izin sona erdi ve Ligi 28 Haftasında sahasında oynayacağı KaramanFKspor maçın hazırlıklarına başladı.

facebook-paylas
Tarih: 21-02-2024 16:08

AMEDSPOR  ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

 

Taşkın Civelek

 

Futbolcuların bir hayli Moralli oldukları  gözlendi çalışmayı Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ve yöneticiler Takımın  çalışmalarını izlediler.

Teknik Direktör Mesut Bakkal  yönetiminde Şehmuz  Özer  Tesislerinde  gerçekleştirilen antrenman Pas ve koordinasyon çalışmalarıyla   sürerken dar alanda gerçekleştirilen Antreman çift kale maçla son buldu.

Amedspor Teknik Direktörü  Mesut Bakkal , deplasmanda karşılaştığımız   deplasmanda karşılaştığımız Belediye  Derincespor’u   2 – 0 yenerek. 9 haftadan sonra Liderlik koltuğunu devr aldık. Bunu değerlendirmek istiyoruz.. Rakiplerimizle olan puan farklarını yavaş yavaş  açmaya   başladık.sahada bize bu galibiyeti yaşatan Futbolcularıma  Teşekkür  ediyorum. Dedi.

KOLAY GİBİ GÖRDÜĞÜNÜZ BİR  MAÇTA ÇOK  ZORLANIRSINIZ

Tecrübeli hoca  Mesut Bakkal  Artık bu maç geride kaldı.  1 hafta sonra sahamızda karşılaşacağımız  ligin iddialı takımlarından   KaramanFKspor maçını kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi. İyi bir takıma karşı oynayacaklarını dile getiren  Bakkal, “Kolay gibi gördüğünüz bir maçta çok zorlanırsınız, istediğinizi alamazsınız ya da zor gördüğünüz maçtan farklı sonuçlar alabilirsiniz. Takımlar arasında rekabet  her zaman olacaktır. İyi bir takıma karşı oynayacağımızı biz de biliyoruz.biz  sahaya 11 ‘le çıkıyoruz. Farklı bir kadroyla  çıkmıyoruz. Bizim  amacımız taraftarlarımızın önünde kazanmak .Onun için her iki Takım adına  zor ama çekişmeli;bir karşılaşma bizi bekliyor.  bizim nasıl  üç puanı alabileceğimiz gerek sistem gerek taktiksel gerekse sahada savaşarak yüreğimizi ortaya koyarak kazanmak istediğimiz bir maç bizi bekliyor.’’ dedi.

 




Bu haber 588 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI