Bugun...



Amedspor’da 24 Erzincanspor Hazırlıkları Başladı

TFF 2. Lig’de 32.hafta müsabakasında sahasında 24 Erzincanspor ile karşı karşıya gelecek olan Amedspor bu maçın hazırlıklarına 1 gün izin sonrası başladı.

facebook-paylas
Tarih: 19-03-2024 14:50

Amedspor’da 24 Erzincanspor  Hazırlıkları Başladı


Taşkın Civelek

Amedspor  Teknik  direktörü Mesut Bakkal. ’ Deplasmanda Etimesgut Belediyespor karşısına kazanmak için çıktık ve kazandık  Rakiplerimiz bize karşı  daha  azimli oynuyorlar.Biz  sahaya kazanmak için çıkıyoruz. bunun için sezonu şampiyonlukla bitirmek istiyoruz  . Dedi.
SAHAMIZDA RÖVANŞI ALACAĞIZ
Bakkal, ‘‘ Artık bu maç geride  kaldı. Şimdi hedefimiz  sahamızda oynayacağımız 24 Erzincanspor maçında  iyi bir  sonuçla ve  Taraftarlarımızın desteğiyle kazanacağız. Biliyorsunuz geçen sezon Diyarbakır’da oynanan  Final maçında Amedspor’u  elemişlerdi.Ama şimdi karşılarında Bambaşka bir  Amedspor var .Hedefimiz   sahamızda   puan kaybı yaşamamak. Bu nedenle  Rövanşı alacağız’’dedi.
DİJLAN AYDIN DÜZ KOŞUYLA BAŞLADI
Tecrübeli hoca Mesut  Bakkal :’’ Taraftar, takım, yönetim ve kent  bütünleşmiş durumda. Bu birliktelik her  zaman olduğu  gibi bize başarı getirecektir Takımda   cezalı  sakat bulunmuyor. Dijlan Aydın’da düz koşuylara başladı. İnşaallah hafta sonu sahamızda oynayacağımız 24 Erzincanspor maçında yerini alacaktır.’’ Dedi.
SERİ DEVAM ETMELİ
Amedspor  Teknik  Direktörü Mesut Bakkal , Öğrencilerine  Seslendi : ‘’ Artık her hafta  daha  zor  geçecek. Ancak  zoru kolaya  çevirmek bizim elimizde. Her maça kazanmak için çıkacağız ve bu  bizi hedefe ulaştıracak. Sahada  savaşalım ‘’
Teknik  direktör Mesut Bakkal, Takımın  yola  girdiğini ve  seri galibiyet dönemine  girdiklerini  söyledi. Ligde Şampiyonluk  isteyen  tecrübeli hoca  motivasyon  turlarını hızlandırdı. Hücum konusunda  eli güçlenen  Bakkal ‘’ Maç  Maç İlerliyoruz. Artık her hafta  zor  geçecek. Ancak zoru kolaya çevirmek  bizim  elimizde’’ sözleriyle takımına  seslendi.
90 DAKİKA  SAVAŞALIM
‘’ BU ekibin  gücüne ve  kalitesine inanıyorum ‘’  diyen Mesut  Bakkal’’ Sahada  takım  için fedakarlık yüksek konsantrasyonla oynayalım yeter. Her maçta  kazanma  arzusunu ve  mücadeleyi  görmek  için sahada 90 dakika savaşalım’’ dedi.




Bu haber 537 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI