Bugun...



Amedspor’da Isparta32spor Hazırlıklarını Tamamladı.

TFF 2. Lig’de 29.hafta müsabakasında deplasmanda Isparta32spor ile karşı karşıya gelecek olan Amedspor bu maçın hazırlıklarını Tamamlayarak . iki günlük kamp için Sabah Uçakla Burdur’a gitti.

facebook-paylas
Tarih: 04-03-2024 12:05

Amedspor’da  Isparta32spor  Hazırlıklarını Tamamladı.


Taşkın Civelek

 KaramanFK’yı  sahasında 4-1 yenerek 56 puanla liderlik koltuğuna  oturdu.Teknik direktör Mesut Bakkal , takımı ile  birlikte çıktığı 8 karşılaşmada  6 Galibiyet  alırken 2  maçtanda  beraberlikle  sahadan ayrıldı. Amedspor Mesut Bakkal  ile 2.50 puan ortalamasını yakaladı
‘’ BİZİM BİR  HEDEFİMİZ VAR BU TAKIMI ŞAMPİYON YAPMAKTIR’’
Amedspor  Teknik  direktörü  Mesut Bakkal. ’ Ligin 28  haftasında sahamızda karşılaştığımız KaramanFKspor karşısında  alınan galibiyetten dolayı Futbolcularıma Teşekkür  ediyorum.  Rakiplerimiz bize karşı  daha  azimli oynuyorlar.Biz  sahaya kazanmak için çıkıyoruz. Bizim bir  hedefimiz var. Bu Takımı Şampiyon yapmaktır.
Bakkal , ‘ Artık bu maç geride  kaldı. Şimdi hedefimiz Carşamba günü deplasmanda oynayacağımız  Ispartaspor maçında  iyi bir  sonuçla dönmeyi hedefliyoruz. Ama şimdi karşılarında Bambaşka bir  Amedspor var  ’’.dedi
Tecrübeli Hoca  Mesut Bakkal,  Deplasmanda  Isparta 32spor'u da mağlup etmeyi planladıklarını belirterek, 'Hedefimiz  deplasmanda  puan kaybı yaşamamak.istiyorsak muhakkak deplasmanda en iyi sonuçla Diyarbakır’a lider olarak dönmek istiyoruz. Bu nedenle  Bu maçı  kazanmak   istiyoruz' dedi.
Deplasman maçlarında puan almayı hedeflediklerini belirten  Bakkal, konuşmalarını şöyle tamamladı:
'Lig  bizim için yeni  başladı tüm iç ve dış saha maçlarına kazanmak için çıkacağız. İnşallah bu hedefe de ulaşacağız. Futbolcularıma güveniyorum. El birliğiyle bu takımı hak ettiği yere taşıyacağız.' Dedi.




Bu haber 824 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI