Bugun...



Amedspor’da neşeli idman

TFF 2’nci ligde mücadele eden Amedspor’lu , futbolcuların neşeli hareketleri dikkat çekti.

facebook-paylas
Tarih: 13-03-2024 16:16

Amedspor’da neşeli idman


Taşkın  Civelek

Şehmuz  Özer Tesisleri’nde Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda yarı sahada rugby oynandı. Oldukça keyifli geçen karşılaşmada oyuncular zaman zaman birbirlerinin üzerine zıplayarak topu kapmaya çalıştı. Daha sonra futbol topuyla devam eden mücadelede alan savunmasına karşı teknik çalışma yapıldı. Pilates toplarıyla egzersiz ve kondisyonla devam eden antrenman, tempo yükselten ve tempo düşüren hareketlerle son buldu. Yardımcı antrenörler ise Kalecilerle  birlikte düz koşu yaptı.
Amedspor  Takımı yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına  devem edecek. Yeşil- Kırmızılı Takım Cumartesi  günü  sabah   Uçakla  Ankara’ya Gidecek.
Etimesgutspor maçından önce yaptığı  açıklamada bulunan Mesut Bakkal  , ligde geçen hafta sahamızda  oynadığımız  Arnavutköyspor maçında galibiyetle  ayrıldıklarını belirtti.
Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ve Yönetim kurulu  Takımı Ziyaret Ettiler
Amedspor Kulüb Başkanı Aziz Elaldı ve   Yönetim kurulu üyeleri Şehmuz Özer Tesislerine gelerek . Futbolcularla bir  Toplantı yaparak.  Çok ciddi oranda kalan maçlarımıza konsantre olmalıyız. Maç başına sizlere  prim sözü  veriyoruz. Daha sonra  sezon sonunda  Şampiyon olmamız halinde her birinize  Şampiyonluk primi vereceklerini  açıkladılar.
‘’Skor Nasıl Olacak Göreceğiz ‘’
Etimesgutspor  ile deplasmanda zor bir maça çıkacaklarını dile getiren Bakkal, "Ne yaptığını bilen, daha kompakt oynayan bir takım. Son haftalarda yükselen bir performansları var. İyi Futbol oynayan bir takıma karşı oynayacağız.Rakiplerini analiz etmeye çalıştıklarını vurgulayan Bakkal, "Etimesgutspor  maçında elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Skor nasıl olur, göreceğiz." ifadelerini kullandı.
"Antrenmanlarda farklı şekilde çalışıyoruz"
Bakkal, her maçtan sonra analiz yaptıklarını aktararak, şunları kaydetti, "Her maçın analizini oyuncu arkadaşlarımıza gösteriyoruz, iyi yönlerini de eksik yönlerini de gösteriyoruz. Her hafta rakibe göre farklı çalışmalar yapıyoruz. Gece yatana kadar rakip takımın analizini çıkartıyoruz ve sonra antrenmanda işlemeye çalışıyoruz."dedi.




Bu haber 501 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI