Bugun...



Amedspor'da tempo artıyor

Amedspor'da deplasmanda oynayacağı Fethiyespor maçı hazırlıkları yoğun tempoyla devam ediyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-03-2024 13:43:42 Tarih: 31-03-2024 13:32

Amedspor'da tempo artıyor


TAŞKIN  CİVELEK
Şehmuz  Özer  Tesislerinde  Mesut Bakkal  gözetiminde  antrenman, tam 1 saat 45 dakika boyunca sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan  Çalışma  yapan , oyuncuların fiziksel dayanıklılığını artırmaya yönelik kuvvet çalışmalarıyla devam etti. Ardından takım, pas ve top kontrolünü hedefleyen 5'e 2 pas çalışmalarıyla yeteneklerini sergiledi. Son bölümde ise kaleli sınırlı alan oyunuyla taktiksel becerilerini geliştirdi.  
"HEDEF MAÇIMIZI KAZANACAĞIZ"
Teknik Direktörü Mesut Bakkal  Fethiyespor ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakkal," İnşallah her şey bizim düşündüğümüz gibi olur. Futbolda hiç bir şey hep iyi gitmez hep kötü de gitmez. Bir yerden döner. İnşallah bizim için Fethiye’den iyi bir  sonuçla  döneriz ." dedi
‘’BU  RÜZGARI ARKAMIZA  ALIRSAK BİZİ HEDEFE  GÖTÜRECEK’’
 Tecrübeli Hoca  Mesut Bakkal.’’Tamamen Hazırlıklarımızı  Fethiyespor maçına odaklandık. Bu maçı kazanmak için ne gerekiyorsa bütün çalışmaları sahaya yansıtacağız. Fethiye  maçı bizim için hedef maçı. Çünkü içinde bulunduğumuz durumu anlatmaya gerek yok. Hepimiz bunun farkındayız. İnşallah hep beraber içinde bulunduğumuz durumdan çıkıp sonuca varmalıyız. Deplasmanda kazanıp bu pozitif enerji ile önümüzdeki süreçte ivme kazanabiliriz. Bu rüzgarı arkamıza alırsak bizi hedefe götürecektir. Saha içinde ve saha dışında bize katacaklarının bilincindeyiz." diye konuştu.
‘’BİRLİK-BERABERLİK OLSUN’’
Bakkal," Hep beraber hedefe kilitlenmeliyiz. Ligin sonuna kadar birlik-beraberliğimiz olmalı. Fethiyespor  takımını biliyoruz. Futbol bir hava oyunu. Bizim amacımız bu havayı tersine çevirmek. Nasıl oynadıklarını biliyoruz, Önde çift santraforla oynuyorlar. Uzun toplarla çıkıp dönen topları almaya çalışan bir ekip. Ona göre bir kadro planlaması yapmışlar. Bizde ona göre çalışıp gerekli önlemleri alıp hücum varyasyonlarımızı yapacağız. İnşallah her şey bizim düşündüğümüz gibi olur.  Temennimiz bu  karşılaşmadan Diyarbakır’a döneriz " şeklinde konuştu.




Bu haber 537 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI