Bugun...



Amedspor; Evinde Oynayacağı Uşakspor Maçın Hazırlıklarına Başladı

Amedspor Önümüzdeki Hafta sonu sahasında oynayacağı Uşakspor maçı hazırlıklarına yoğun tempoda başladı.

facebook-paylas
Tarih: 06-02-2024 12:18

Amedspor;  Evinde Oynayacağı    Uşakspor  Maçın Hazırlıklarına Başladı

 

Taşkın Civelek

 

Teknik Direktör mesut  Bakkal  yönetiminde saat 14:00'da gerçekleştirilen antrenman, Isınma hareketlerinin ardından pas ve top kapma çalışmaları gerçekleştirilirken, son bölümde ise gruplar halinde çift kale maç gerçekleştirildi.

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ,  yaptığı açıklamada, Sahamızda oynayacağımız  Uşakspor karşısında galip gelmek istediklerini kaydeden  Bakkal, şöyle konuştu:

"Kuracağımız oyun stratejisiyle, oynayacağımız oyunla, kendi planlamızla Arzumuzla  ve mücadelemizle Uşakspor  karşısında  kazanmak istiyoruz.Tabii ki her maçı kazanmak istiyoruz. İç sahada özellikle Taraftarlarımızın  önünde ve Çalışmalarımıza  erken başladık. "

Bakkal, kendisi için önemli olanın takımın sonuna kadar mücadele etmesi olduğunu ifade ederek, "Bunun sonucunda galip gelirsek tabii ki çok mutlu oluruz. Elimizden gelen her şeyi yaptıktan sonra ortaya çıkacak sonunca hep beraber razı olacağız." dedi.

"Taraftarlarımızı bu karşılaşmada yanımızda görmek istediğini, belirten " Bakkal,

Tribünlerimiz Hafta  sonu oynayacağımız maçta tam anlamıyla dolar. Yine bir maç günü bayram havası şeklinde Takımımıza  destek  olurlar. Bunu da iyi futbol ve iyi sonuçlarla desteklerler. Biz takımımıza inanıyoruz. Onlar da bize inansınlar. Umarım bu sene Amedspor  için güzel bir sene olacak."dedi.

 




Bu haber 485 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI