Bugun...



Amedspor, Fethiyespor maçı hazırlıklarına Başlandı.

Amedspor, TFF 2. Lig'in 33. haftasında 3 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Fethiyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına Başladı.

facebook-paylas
Tarih: 27-03-2024 15:56

Amedspor,  Fethiyespor maçı hazırlıklarına  Başlandı.


Taşkın  Civelek

Yeşil- Kırmızılı , Ekip   teknik direktör  Mesut Bakkal yönetiminde  Şehmuz Özer Tesislerinde   Futbolcular antrenmanda pas çalışması yaptı.Antrenman, yarı sahada gerçekleştirilen taktik mücadelesinin ardından Antreman Çift Kale maçla  sona erdi. Amedspor yarında çalışmalarına devam edecek.
‘’HER MAÇI KAZANMAK İÇİN  SAHAYA ÇIKACAĞIZ’’
Amespor'da teknik direktör  Mesut Bakkal , iyi bir futbolla güzel sonuç almak için sahaya çıkacaklarını söyledi.Bakkal , "Her maç kazanmak için sahaya çıkıyoruz  deplasmanda iyi bir Futbol, iyi mücadele ve güzel bir sonuç için maça çıkacağız. Bugün taktik antrenmanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz Performansımızı yukarı çekmemiz lazım. Hafta boyunca bunun çalışmasını yapacağız. Bugün de bir savunma çalışması yapacağız. Bunu çalışarak konsantrasyonumuzu yükselterek sorunumuzu çözümleyeceğiz." diye konuştu.
‘’BİZ  FETHİYE TATİLE  GİTMİYORUZ. GALİBİYET İÇİN GİDECEĞİZ’’
Teknik Direktör  Mesut Bakkal , Fethiyespor ile oynayacağımız karşılaşmasında .İnşallah güzel bir  sonuç alacağız. ‘’Bakkal   Deplasmanda oynayacağımız  Fethiyespor maçında her iki Takım açısından zor  bir  karşılaşma olacak. Biz  Fethide Tatil yapmıyacağız. İyi bir sonuçla  döneceğiz.bunu yapacak gücümüzde var. Futbolcularımızın Antremanda gösterdikleri  performans bizleri dahada umutlandırıyor.  Fethiyespor karşısında  alacağımız galibiyet . Rakiplerimizle olan puan farklarını yavaş – yavaş  açmak istiyoruz.ve  iyi bir sonuçla Diyarbakır’a dönmektir. " diye konuştu.




Bu haber 489 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI