Bugun...



Batman'da kaza yapan TIR'da yangın: 4 kişi öldü

Batman'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR şarampole devrildi. Kazada yanan TIR'da bulunan 4 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ağır yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 10-07-2023 08:59

Batman'da kaza yapan TIR'da yangın: 4 kişi öldü

Kaza, Kantar Köprüsü'nde gece geç saatlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki plakası öğrenilemeyen TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. TIR'ın devrilmesi nedeniyle yangın çıktı. Çıkan yanında TIR içinde bulunan 6 kişi yandı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri tarafından yanan TIR söndürülürken, sağlık ekipleri yaptığı incelemede 4 kişinin kaza yerinde hayatını kaybettiğini, 2 kişinin de ağır yaralı olduğunu belirledi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken hayatını kaybedenler ise otopsi için morga götürüldü.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatılırken, Batman Valisi Ekrem Canalp, saat 02.00 sularında meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 4 vatandaşın hayatını kaybettiği, 2 vatandaşın da ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı kaza yerinde incelemelerde bulundu.

 




Bu haber 911 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI