Bugun...



Amedspor salı günü toplanıyor

Amedspor’da Eti Mesgut Belediyespor maçı sonrasında takıma Bir gün izin verilmişti. Yeşil-Kırmızılı ekibimiz, 24 Mart Pazar günü sahasında oynayacağı 24 Erzincanspor maçı hazırlıklarına yarın(Salı) başlayacak.

facebook-paylas
Tarih: 18-03-2024 12:17

Amedspor salı günü toplanıyor


Taşkın Civelek
TFF 2. Lig’de 32.hafta müsabakasında  sahasında oynayacağı 24 Erzincanspor ile karşı karşıya gelecek olan Amedspor bu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı çalışmayla devam edecek
Şehmus Özer Tesislerinde  gerçekleşen antremanda  5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışması ile devam etti. Yeşil- kırmızılı Takımın  Teknik Direktörü  Mesut Bakkal antrenmanı durdurarak futbolculara sık sık uyarılarda bulundu.Taktiksel çalışmaların yapıldığı antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.
İdmanı Yöneticilerde İzledi
 Bazı yöneticilerinde takip ettiği idmanın ardından Kulüp As Başkanı Ahmet Elhanay, kısa bir açıklamada bulundu. Elhanay, Deplasmanda  Eti Mesgutspor maçında  aldığımız galibiyetten dolayı sevinçliyiz.   Eti Mesgut Belediyespor maçında aldığımız  sonuç bizim açımızdan önemli olup galibiyetle  döndük ’’.dedi
Bekle  Bizi  TrendYol 1 Lig   Amedspor  Geliyor
Bu  sezon İç sahada ve Dış  sahada bileği  bükülmeyen Amedspor Adım Adım Şampiyonluğa  gidiyor. Amedspor  As   Başkanı  Ahmet  Elhanay , Sahamızda oynayacağımız   24  Erzincanspor  maçında  Taraftarlarımızın desteğiyle   Zaferle ayrılıp liderliğimizi sürdüreceğiz, Bu Takım Şampiyonluk hedefini yakalayacağına ,veBekle  Bizi  Trendyol 1.lig  Amedspor  geliyor. Dedi.
Yırtıcı Bir  Ekip Haline  Geldik
As Başkan  Ahmet Elhanay, ‘’  Hafta  sonu  sahamızda oynayacağımız 24 Erzincanspor takımını  ağırlayacaklarını ve  puansız  göndermeyi  hedeflediklerini söyledi. As Başkan  Elhanay, denk  bütçeyle iyi  bir  takım kurduk.Amedspor  kiminle  maç yaparsa yapsın, hiçbir  takımın karşımızda elini  kolunu sallaya sallaya puan alabileceğini düşünmüyorum. Takım her şeyden önce çok   kaliteli oyunculardan  oluşuyor. Hepsi çok istekli,  çok hırslı.  Yırtıcı bir ekip haline geldik.sahamızda oynayacağımız   24 Erzincanspor maçında dolu Tribünlere oynamak  ve Taraftarlarımızı bu şampiyonluk yarışında Takımımıza destek olmalarını ve alacağımız galibiyet bizim açımızdan önemli olacaktır. Dedi.




Bu haber 478 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI