Bugun...



Amedspor :Sarıyer Hazırlığına Başladı

Amedspor Hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Sarıyerspor maçı hazırlıklarına bugün 14.00’da yapılan antrenmanla başladı.

facebook-paylas
Tarih: 16-01-2024 18:14

Amedspor :Sarıyer Hazırlığına   Başladı

 

Taşkın Civelek

 

Teknik Direktör  Mesut Bakkal yönetiminde Şehmuz  Özer  Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, Denizlispor ile oynadığımız karşılaşmada forma giyen oyuncularımız rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncularımız ise antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma, 5’e 2 ve dar alanda oyun çalışması gerçekleştirdi. Dayanıklılık çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maç ile tamamlandı.

TFF 2 Lig'in 20. haftasında   deplasmanda  oynadığı Denizlispor ile 1-1 berabere kalan   Amedspor'da teknik direktör  Mesut Bakkal , mücadeleden bir puanla ayrılmanın kendileri açısından üzücü olduğunu söyledi.

Bakkal , Denizlispor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini   ve , kazanmak adına futbolcularının sürekli pozisyon ürettiğini anlattı.

Mesut Bakkal,   "Ligin tam ortasındayız. Bu yüzden hedef koymak yerine, önümüzde oynayacağımız Sarıyer  Maçını kazanmak istiyoruz" dedi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren  Teknik  direktör    Mesut  Bakkal , geride bıraktıkları Denizlispor  maçının zorlu bir mücadele olduğunu söyledi. Teknik direktör  Mesut Bakkal, “Son oynadığımız maç Denizlispor . Çok zorlu bir mücadeleydi, güçlü bir takımla oynadık ama Artık bu maçı unutmalıyız. Hafta  sonu sahamızda oynayacağımız  Sarıyerspor karşılaşmasında sahada iyi mücadele göstererek kazanmak istiyoruz.  Şu anki pozisyonumuz, bulunduğumuz yer bizim için lider olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 




Bu haber 534 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI